Köksal Güney: Normal sonuç

Köksal Güney: Normal sonuç

SPOR Haberleri

"Biz büyük bir takımız. İki haftada aldığımız 6 puanı abartacak değiliz. Şampiyonluk için her zaman iddialıyız"

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, ligin ilk haftalarında Bursaspor ve Beşiktaş karşısında aldıkları galibiyetlerin, gelecek haftalar ve hedefleri açısından önemli olduğunu belirtti. Güney, "Tabii ki şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacağız ama 2 maç aldık diye 'şampiyonluğa oynuyoruz' diyecek bir takım değiliz. Ne taraftarı ne yönetimi böyle söyler. Trabzonspor zaten her zaman iddialıdır, şampiyonluğa oynar. Biz büyük takımız, 2 galibiyete abartılı sevinecek bir takım değiliz. Trabzonspor için bu galibiyetler olağan. Geçen sene yapılan transferlerin istenilen katkıyı vermemesi nedeniyle iyi başlangıçlar yapamadık ve sezonu iyi götüremedik. Şu an yapacağımız şey, iki galibiyet nedeniyle şampiyonluktan bahsetmek değil, çalışmak, taraftarımızı sevindirmek, onların desteğiyle önümüze bakmak ve sonuna kadar bu yarışı götürmektir" diye konuştu.
Ekip ruhu oluştu
Güney, yaptıkları transferlerin takıma önemli katkı sağladığına işaret ederek, "Kendilerini daha önce ispatlayan oyuncular, geldikten sonra da Trabzonspor'un değerlerini, tarihini, kimliğini erken kavradılar. İyi bir ekip ruhu oluşturduk. Gerek sportif direktörümüz Süleyman Hurma ve gerekse teknik direktörümüz Şota Arveladze de evlerine döndüler. Trabzonspor'un yapısını iyi bilmeleri de başarıda önemli etken oldu. Yönetim olarak da onların istediklerini yerine getirmeye çalıştık. İlk 2 haftayı kayıpsız geçmek önemliydi ancak her şey bitmiş değil, daha yolun başındayız" diyerek sözlerini tamamladı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...