Günün transfer haberleri (24.08.2015)

Günün transfer haberleri (24.08.2015)

SPOR Haberleri

Kaleci arayışlarını sürdüren siyah-beyazlılar, Manchester United'ın kapısını Viktor Valdes'ten sonra Andres Lindegaard için de çaldı.

Günün transfer haberleri (24.08.2015)



Lindegaard hamles
Cenk Gönen'in takımdan ayrılmak istemesi Beşiktaş'ta yeni bir kaleci transferini gündeme getirirken, gözler, Manchester United'lı Anders Lindegaard'a çevrildi. Viktor Valdes'ten düzelmeyen sakatlığı nedeniyle vazgeçen siyah-beyazlıların, bu kez İspanyol kalecinin takım arkadaşı Lindegaard'a yöneldiği kaydedildi. Siyah-beyazlıların Danimarkalı file bekçisi için Manchester United'in kapısını çalarak nabız yokladığı bildirildi. Başkan Fikret Orman ve ekibinin, İngiliz kulübünün makul bir fiyat istemesi halinde Lindegaard'ı bonservisi ile birlikte almayı planladığı, aksi bir durumda kiralama formülünün devreye sokulacağı belirtildi. Lindegaard'ın Manchester United'da 4. kaleci konumuna düşmesi nedeniyle bu transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu ifade edildi. Konunun birkaç gün içinde netlik kazanması bekleniyor.
nbsp;
KİMDİR?
Manchester United'ın 31 yaşındaki kalecisi Enders Lindegaard, cepheden başarılı kurtarışlarıyla tanınıyor. Danimarka Milli Takımı'nın kalesini de koruyan 1.93 metre boyundaki tecrübeli eldiven, yan toplarda zaman zaman sorun yaşayabiliyor. Lindegaard'ın en büyük handikapı ise 5 yılda sadece 19 kez Premier Lig'de maça çıkması.


Günün transfer haberleri (24.08.2015)



Denayer yola çıktı
Geçen sezonu İskoç ekibi Celtic'te kiralık olarak geçiren 20 yaşındaki genç oyuncuyu satın alma opsiyonuyla beraber kiralamak isteyen sarı-kırmızılı yönetim, Jason Denayer ve menajerini bu akşam İstanbul'a bekliyor nbsp;
Galatasaray aradığı stoperi İngiltere'de buldu. Sarı-kırmızılılar, Manchester City'nin Belçikalı savunmacısı Jason Denayer'i transfer etmek için yaptığı temaslardan olumlu sonuç çıkardı.
Geçen sezonu İskoç ekibi Celtic'te kiralık olarak geçiren 20 yaşındaki genç oyuncuyu satın alma opsiyonuyla beraber kiralamak isteyen Cim-Bom, Denayer ve menajerini bu akşam İstanbul'a bekliyor. Tarafların büyük ölçüde anlaşmaya vardığı öğrenilirken, Belçikalı oyuncunun, Everton maçının kadrosuna alınmasının az da olsa endişe yarattığı bildirildi. Manchester City teknik heyetinin savunma bölgesinde yaşadığı sakatlıklar nedeniyle böyle bir karar aldığı belirtildi. Buna rağmen Galatasaray'ın İngiliz kulübü ile el sıkıştığı ve transferin bugün sonuçlanmasının beklendiği kaydedildi.
Galatasaray bu transferi gerçekleştirerek aynı zamanda takımı gençleştirmek ve dinamizm kazandırmak istiyor. İngiliz devinin de genç futbolcunun sarı-kırmızılı kulübe gitmesine ve vitrinde kalmasına çok sıcak baktığı belirtildi.
Manchester City ile sözleşmesi 2020 yılına kadar olan Denayer'in transferini teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun çok istediği belirtildi. Galatasaray yedek kaleci için ise Cenk Gönen ismini buzdolabına aldı. Cim-Bom Beşiktaş'ın konuyu sürekli geçiştirmesi yüzünden Rajkovic için girişimlerine hız verdi. Kızılyıldız kalesini koruyan 19 yaşındaki kalecinin transferi için Sırp ekibine son olarak 2.5 milyon euro ile beraber bir sonraki satışından yüzde 10 pay teklif edildi.
nbsp;
Marsilya da istiyordu
Jason Denayer için Marsilya'nın da yoğun çaba harcadığı iddia edildi. Fransız L'Equipe gazetesinin haberine göre Marsilya'nın Manchester City'ye resmi teklifte bulunduğu belirtildi. Ligue 1 kulübünün kiralık istediği futbolcunun Marcelo Bielsa zamanında listeye alındığı vurgulandı. Ligin ilk haftasından sonra görevi bırakan Bielsa'nın raporunda Denayer için oldukça olumlu ifadeler kullandığı ve mutlaka alınması gerektiğini belirttiği yazıldı.


Günün transfer haberleri (24.08.2015)



Haftanın ilk transferi! Beşiktaş kalecisini buldu...
Transfer dönemi bitmeden bir kaleci renklerine bağlamak isteyen Beşiktaş, bir isimle anlaşmaya vardı.
Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş'in kaleci transferi istemesinin ardından listesindeki isimlerle görüşmesini yaptı ve bir isimde karar kıldı.
Siyah-beyazlılar, İspanya Ligi takımlarından Sevilla'nın kalesini koruyan Beto'nun transferinde önemli aşama kaydetti. 33 yaşındaki kalecinin transferi için anlaşma sağlayan Beşiktaş'ta artık resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.
Şenol Güneş'in talebi doğrultusunda kısa bir süre içerisinde gerekli girişimleri yapan ve anlaşma sağlayan siyah-beyazlılar, son 3 sezonda Sevilla'da forma giyen ve Portekiz Milli Takımı'nın da kalesini koruyan başarılı ismi bu hafta içerisinde İstanbul'a getirerek renklerine bağlamayı hedefliyor.


Günün transfer haberleri (24.08.2015)



Nacho'dan Benitez'e: Gitmek istiyorum! nbsp;
Real Madrid'de Benitez'in bırakmak istemediği Nacho Fernandez, daha çok forma giyeceği Galatasaray'a gitmek istediğini söyledi. Kiralık forlümünü devreye sokan Aslan ise bu kozla baskıyı artırdı. nbsp;
Stopere takviye yapmak isteyen Galatasaray, Real Madrid'in savunma oyuncusu Nacho Fernandez'i kadrosuna katmak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Real'in hocası Rafa Benitez'in, savunmada yedek olarak düşündüğü Nacho'yu bonservisiyle satmak istememesi sonrasında Sarı-Kırmızılılar, kiralık formülünü devreye sokmuştu. İspanyol deviyle kurulan yakın ilişkilerle birlikte bu transferde olumlu bir sonuca ulaşıması hedefleniyor. 25 yaşındaki futbolcu, Cim Bom'un Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olması nbsp;ve forma garantisi alması sebebiyle nbsp; nbsp; kiralık da olsa, Galatasaray formasını giymek istiyor.
Nacho'nun, bu konuda yönetimden kendisine kolaylık sağlanmasını istediği gelen haberler arasında yer alıyor. nbsp;


Günün transfer haberleri (24.08.2015)



Terraneo'dan Mehmet Topal'lı müthiş takas planı! nbsp;
Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo, stoper konusunda görüşülen Juan Jesus için Inter'e Mehmet Topal'ı teklif edecek. nbsp;
Bu hafta içinde Sofiane Feghouli'nin işini bitirmek isteyen Fenerbahçe daha sonra sol stopere takviye yaparak transferi kapatacak. Daha önce Giuliano Terraneo'nun bir iki kez görüştüğü Juan Jesus bir numaralı aday. nbsp;
Jesus'u kiralamak için Inter'le yapılan görüşmelerin ardından bu kez Terraneo'nun İtalyan ekibinin kapısını sürpriz bir teklifle çalacağı bildirildi.


Mehmet Topal'ı teklif edecek!
Terraneo'nun hem kadroya girmekte zorlandığı hem de yaşadığı saldırı olayından sonra ayrılmak istediğini paylaşan Mehmet Topal'ı Inter'e önererek Jesus'u almak isteyeceği konuşuluyor. Felipe Melo'yu alamadığı için bu bölgede büyük sıkıntı yaşayan Roberto Mancini'nin de Jesus-Topal takasına sıcak bakacağı gelen bilgiler arasında.


Fenerbahçe, Sofiane Feghouli transferinde geri sayıma geçti! 24 saat...
Fenerbahçe, uzun süredir peşinde olduğu Cezayirli kanat oyuncusu Sofiane Feghouli'nin transferinde son düzlüğü girdi. Valencia'ya 8 milyon Euro'luk teklifini sunarak beklemeye geçen sarı-lacivertliler, İspanyol kulübünün futbolcu ile yapacağı görüşmeleri takibe aldı. Sözleşmesini uzatmak için ikna etmeye çalıştığı Feghouli'ye 25 Ağustos'a kadar süre tanıyan Valencia, yarın da olumlu yanıt gelmemesi halinde Fenerbahçe'nin teklifini değerlendirmeye alacağını bildirmişti.
nbsp;
İSTANBUL'A GELECEK nbsp;
Sofiane Feghouli'nin Valencia'ya olumsuz karşılık vermesi halinde devreye girecek olan sarı-lacivertliler, daha önce prensipte anlaştıkları futbolcuyu hemen İstanbul'a getirerek sözleşme imzalatmayı planlıyorlar.


Günün transfer haberleri (24.08.2015)



Pato'dan yeşil ışık nbsp;
Brezilyalı yıldızın, "G.Saray'ın ilgisini biliyorum ama daha somut bir şey yok. Corinthians ne düşünüyor, görmek lazım" sözleri, 'Kulüpler anlaşırsa, giderim' şeklinde yorumlandı nbsp;
Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Alexandre Pato, sarıkırmızılı ekibin kendisiyle ilgilendiğini doğruladı. Brezilya basınına açıklamalarda bulunan 25 yaşındaki forvet, "Galatasaray'ın bir ilgisi olduğunu biliyorum ancak henüz somut bir şey yok. Corinthians'ın ne düşündüğünü görmek lazım" ifadesini kullandı.
nbsp;
Başkan'la görüşüyoruz
Profesyonel bir oyuncu olduğunu vurgulayan Pato, "Amacım burada (Sao Paulo) kalmak çünkü burada mutluyum. Başkanla sürekli görüşüyoruz ve bunu söylüyorum. Yine de transfer dönemi bitene kadar ne olacağını söylemek zor. Bekleyip göreceğiz" diyerek, kulüplerin anlaşması halinde Galatasaray'a gidebileceği mesajını verdi.
nbsp;
10 milyon euro istemişti
Bonservisi Corinthians'ta olan ancak Sao Paulo'da kiralık forma giyen Pato için Corinthians Başkanı Roberto de Andrade, Galatasaray'dan 5 milyon euro'luk teklif aldıklarını fakat 10 milyon euro'dan aşağı bir fiyata oyuncuyu satmayacaklarını dile getirmişti.
nbsp;
Başka talipleri de var nbsp;
Pato ile Galatasaray dışında QPR, Sunderland, Tottenham, Fiorentina, Sampdoria ve Wolfsburg'un da ilgilendiği iddia ediliyor. Ancak Galatasaray'ın şu anda en ciddi talipli olduğu belirtildi.


Günün transfer haberleri (24.08.2015)



Marko Marin yola çıktı nbsp;
Trabzon'un, bonservisi Chelsea'de bulunan Marko Marin'i yarın Türkiye'ye getirmesi bekleniyor. Alman oyuncunun resmi imzayı atması, artık an meselesi! nbsp;
Süper Lig'de 2'de 2 yaparak iddialı olduğunu kanıtlayan Trabzonspor, transfer çalışmalarında da bir hayli mesafe kat etti.
Şota Arveladze'nin raporu doğrultusunda hareket eden Bordo-Mavili yönetim, Marko Marin ile görüşmeleri sürdürüyordu. Edinilen bilgiler, Alman futbolcunun yarın Trabzon'a geleceği ve resmi sözleşmeye imza atacağı yönünde. nbsp;
Bordo-Mavili formayı giymesine artık kesin gözüyle bakılan Marin bonservisinin Chelsea'de bulunmasına rağmen son 3 senedir sırasıyla Sevilla, Fiorentina ve Anderlecht de oynamıştı. Marin, ayrıca Alman Milli Takımı'nın da formasını 7 kez terletmişti.


Günün transfer haberleri (24.08.2015)



Forvete sürpriz aday: Mısırlı A.Hassan nbsp;
Burak'a alternatif olarak genç bir isim transfer etmek isteyen Galatasaray, Rio Ave'de oynayan Ahmed Hassan'la temasa geçti... nbsp;
FORVET hattına Burak Yılmaz'a alternatif olacak bir isim transfer etmek isteyen Galatasaray yönetimi çok sürpriz bir ismi listesine aldı.
nbsp;
22 MAÇ 12 GOL
Sarı-Kırmızılılar, scout ekibinin uzun süredir takip ettiği Rio Ave formasını giyen Ahmed Hassan için girişimlere başladı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun geçtiğimiz sezon Portekiz Ligi'nde 22 maçta 12 gol atan Mısırlı futbolcunun görüntülerini izlediği ve onay verdiği öğrenildi. 22 yaşında ve 1.91 boyunda olan Ahmed Hassan'ın Rio Ave ile sözleşmesi gelecek yıl sona erecek.
"G.Saray'a gitmemesi için her şeyi yapacağım" nbsp;
Galatasaray'ın kale için gözdesi Rajkovic için sıcak bir gündem var! Sırp basını, Galatasaray - Rajkovic eksenli haberleri manşetlerine taşırken, oyuncunun kulübü Red Star'dan flaş bir açıklama geldi. nbsp;
Red Star Genel Menajeri Zvezdan Terzic, Rajkovic'in son maçını oynayarak Galatasaray'a gideceği iddialarını yalanlarken, gelecek vaat eden futbolcularının sarı-kırmızılı ekibe gitmesine 'kesinlikle' karşı olduğunu belirtti.
nbsp;
"3 MİLYON EUROLUK TEKLİFİ DUYDUM"
Sırp basınında yer alan 'Rajkovic yarın Galatasaray'a gidiyor' iddialarına cevap veren idareci, "Basına duyduğum saygı ile birlikte, Rajkovic'in bugün son maçını oynadığı ve sonra Galatsaray'a gideceği haberleri doğru değil. Ayrıca Galatasaray'ın Rajkovic'i istediğini ve 3 milyon euroluk bir teklifi olduğunu duydum, ancak kimse benimle irtibata geçmedi" diye konuştu.
nbsp;
Günün transfer haberleri (24.08.2015)



"GALATASARAY'A GİTMEMESİ İÇİN HER ŞEYİ YAPACAĞIM" nbsp;
Galatasaray'a transfere karşı olduğunu kaydeden Zvezdan Terzic, "Kulüp finansal olarak zor günler geçirmesine rağmen, Rajkovic'in Galatasaray'a gitmemesi için her şeyi yapacağım. Umarım yönetim kurulu da bu kararımı destekler" dedi.
nbsp;
KARARIN NEDENİ, SIRP TARAFTARIN ÖLÜMÜ... nbsp;
Bu kararının altındaki nedenin ise, Euroleague'de geçen sezon Galatasaray'ın İstanbul'da Kızılyıldız ile oynadığı mücadelede Marko Ivkovic isimli taraftarın kalbinden bıçaklanarak öldürülmesinin yattığını belirten yönetici, "Ben kararımı manevi bazı nedenler yüzünden böyle veriyorum. Profesyonel bir karar vermek gerekse de, Marko Ivkovic'in trajik ölümüne saygı duymak zorundayız" ifadelerini kullandı.
nbsp;
"AVRUPA'DAKİ TEK TAKIM GALATASARAY DEĞİL"
Genç oyuncuyu başka bir kulübe gönderme taraftarı olduğunu belirten Terzic, "Avrupa'daki tek takım Galatasaray değil. Diğer kulüplerden de teklif bekliyoruz. Bu yüzden biraz daha beklemeliyiz. Belki de bir sonraki transfer dönemine kadar onu takımda tutacağız" şeklinde yorum yaptı. nbsp;
20 yaşındaki kaleci için Bundesliga'nın Augsburg kulübünden de teklif olduğu yazılırken, genç futbolcunun kısa süre içinde Sırbistan'dan ayrılması bekleniyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...