Muslera'dan sezona kötü başlangıç

Muslera'dan sezona kötü başlangıç

SPOR Haberleri

Kaleci Muslera, Medicana Sivasspor maçının ardından, Osmanlıspor karşısında da hatalı gol yedi.

Galatasaray'ın geride kalan sezon elde ettiği başarılarda önemli payı bulunan Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, ligin ilk iki haftasında beklentilerin uzağında bir performans ortaya koydu. Medicana Sivasspor maçında topu elinden kaçırarak hatalı bir gol yiyen Muslera, Osmanlıspor karşısında da yine bir pozisyon hatası sonrası kalesinde gole engel olamadı. Osmanlısporlu oyucu Torje'nin takımını 2-1 öne geçiren golünde, kalesinden fazla açılan Muslera, açıyı kapatamayarak topu çıkaramadı. Bu golün ardından taraftarlar, oyuncu lehine tezahüratlarda bulunarak Muslera'ya moral vermeye çalışırken, Uruguaylı file bekçisi kafasını iki yana sallayarak, yaptığı hatanın üzüntüsünü yaşadı. Geride kalan sezonun son 6 lig maçında kalesini gole kapatan Muslera, bu sezon ise 2 maçta kalesinde 3 gol gördü.
– Hamzaoğlu yönetiminde iç sahadaki ilk mağlubiyet
Galatasaray, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde Türk Telekom Arena'da ilk kez bir Süper Lig maçı kaybetti.
Sarı-kırmızılı takım, daha önce Hamzaoğlu yönetiminde çıktığı 12 lig maçından, 10 galibiyet ve 2 beraberlikle ayrılmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...