Hamzaoğlu maç sonrası hem tribünlere hem oyunculara öfkeliydi

Hamzaoğlu maç sonrası hem tribünlere hem oyunculara öfkeliydi

SPOR Haberleri

G.Saray'ın çalıştırıcısı, "Ayaklarımız yere basacak... Faydalı olamadığımıza inandığımız gün burada olmayız" dedi

G.Saray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu mağlubiyet sonrası taraftardan oyuncusuna kadar birçok kesime sert mesajlar gönderdi. "Dışarıdan bazı insanların tepkileri normal gelebilir ama kendi camianızdan daha 'Bismillah' yaptığınız ilk transfer eleştirilirse bu pek de hoş olmuyor. Problem değil, biz onlar için buradayız. Onlar adına bir şeyler yapamayacak durumda olduğumuzu hissettiğimiz gün burada olmayız. Kimse de endişelenmesin" şeklinde sitemli konuşan Hamzaoğlu oyuncuları için de, "Geçiş dönemindeyiz. Ayaklarımız biraz havalarda dolaşıyor ama ayaklarımız bir gün yere basacak. Biz de dahil hepimizin ayakları yere basacak. O gün sahada yine Galatasaray takımın neler yapacağını herkes görecek" sözlerini kullandı.
Burak'la problemim yok
Burak için aldığı tepkiye de sert çıkan Hamza hoca, "Burak'la aramda problem yok. Omzu sakattı. İğneyle oynadı. O bölgede savunmada aksıyordu. Umut'u rakibi çıkartmamak için oyunda tuttum. Her değişiklik için tepki alacaksak oyundan kimseyi çıkarmayalım o halde" şeklinde konuştu. Yediği ikinci golde Muslera'nın talihsizliğine üzüldüğünü söyleyen hoca, "Önemli olan birlik ve beraberliğimizi koruyup, ayağa kalkıp tekrar yolumuza devam etmek. Bugün farklı bir oyun anlayışı ile çıkmak istedik. Önümüzdeki haftalar ve Şampiyonlar Ligi ile ilgili bazı şeyleri görmek istedik" derken, "Bir kaleci ve iki oyuncu üzerinde duruyoruz. Onlarda en kısa zamanda bitecek gibi. Transferi bitirelim hayırlısıyla da, biz de işimize bakalım" vurgusu yaptı.
Denayer'de fark 300 bin €
Galatasaray transfer gündeminde bulunan stoper Jason Denayer, İstanbul'a geldi. Manchester City'de forma giyen 20 yaşındaki Belçikalı oyuncu, menajeriyle İngiltere'den İstanbul'a gelirken, ikiliyi sarı-kırmızılı kulüpten bir yetkilinin karşılamaması dikkati çekti. Belçikalı futbolcu, Osmanlıspor karşılaşmasını tribünden izledi. Yönetimin geçtiğimiz günlerde Manchester City ile görüşmüş ve 1 yıllığına kiralama konusunda el sıkışmıştı. Denayer istediği ile G.Saray'ın verdiği ücret arasında 300 bin avro fark olduğu, Osmanlı yenilgisinin ardından Cimbom'un Belçikalı oyuncunun teklifini kabul edeceği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...