Muslera yaktı!

Muslera yaktı!

SPOR Haberleri

Sivas'ta kucağına gelen topu yumurtlayan Fernando Muslera, Osmanlı maçında tam dağıldı. Torje'ye taç çizgisinden avlandı.

Galatasaray'ın geçen sezonki şampiyonluğunda büyük payı olan Fernando Muslera bu yıla çok kötü başladı. Açılış maçında Sivasspor deplasmanında Aatif'ın şutunda önünde seken topu kucağından sektirip içeri alan Uruguaylı eldiven dün Osmanlıspor önünde takımı yakan isimdi. Ankara ekibinin Serdar'la attığı ilk golde yerini alamayan Muslera meşin yuvarlağı çelmeyi başaramadı. Aslan, Selçuk İnan'ın golüyle eşitliği bulup devre arasına umutlu gitmişti ki 2. devrede Muslera, Galatasaray'ı bir kez daha yenik duruma düşürdü. 50. dakikada Torje taç çizgisi kenarında orta yapacakmış gibi 'feyk' attı. Ancak yıldız futbolcu çok akıllıca bir hareketle direkt kaleye vurdu. Uzaklardan gelen topta Muslera kalesini terk etmişti. Geri dönme çabası yeterli olmadı, Torje'nin müthiş şutunda topu ağlarda gördü. nbsp;


NEREDEYSE AĞLAYACAKTI nbsp;
Muslera, Sivasspor'dan sonra Osmanlıspor'dan da hatalı gol yiyince morali bir hayli bozuldu. Uruguaylı file bekçisinin gözleri doldu. Sarı-kırmızılı taraftarlar ise 2 haftada kritik hatalar yapmasına rağmen yıllardır kalelerini başarıyla koruyan Muslera'ya büyük destek verdi. Taraftarlar tribünde adını bağırdı, sosyal medyadan destek mesajı attı.


4 MAÇ SONRA nbsp;
Muslera, TT Arena'da uzun süredir kalesini gole kapatmıştı. Geçen sezon 4-2 kazanılan Karabük maçında gol yiyen Uruguaylı eldiven, G.Antep, Konya, G.Birliği ve Beşiktaş'a karşı müthiş oynamış ve kalesini kapatmıştı. Muslera dün yediği kötü gollerle moraliyle birlikte istatistiğini de yitirdi.


MUSLERA: ÖZÜR DİLERİM nbsp;
Muslera karşılaşma sonunda adeta yıkıldı. Tecrübeli eldiven yaptığı hata nedeniyle soyunma odasına hemen gitmedi. Muslera 90 dakika sonunda tribünlere dönerek "Özür dilerim" dedi. Taraftarlar destek verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...