'Gerekirse burada olmayız'

'Gerekirse burada olmayız'

SPOR Haberleri

Hamza Hamzaoğlu, "Bir şeyleri yapamayacağımızı hissettiğimiz gün burada olmayız. Kimse endişelenmesin" diyerek istifa sinyali verdi.

Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, 2-1 kaybedilen Osmanlı maçı sonrası çarpıcı açıklamalar yaptı. Sahalarındaki ilk maçı galibiyetle bitiremedikleri için üzgün olduklarını söyleyen Hamzaoğlu, "Kötü bir maç oldu ve kötü bir sonuçla sahadan ayrıldık" dedi. Başarılı hoca son dönemde kendisine olan eleştirilerin artmasıyla ilgili olarak ise, "Dışarıdan gelen eleştiriler normal karşılanabilir ama kendi camiamızdan daha yaptığımız ilk transfer eleştirilirse, hoş olmuyor. Bir şeyleri yapamayacağımızı hissettiğimiz gün burada olmayız. Kimse endişelenmesin. Şu an bir geçiş dönemi yaşıyoruz. Elde edilen başarılardan sonra bazı şeyler zordur. Ayakların yere basması lazım" diye konuştu. nbsp;


'BURAK İLE BİR SORUNUM YOK' nbsp;
Ligin ilk iki maçında hatalı goller yiyen Muslera'ya da sahip çıkan Hamzaoğlu, "Takımın önemli bir parçası ve üzülmesine gerek de yok" ifadesini kullandı. Genç hoca, Burak Yılmaz ile arasında sorun olup olmadığıyla ilgili soruya "Umut'un kalmasını istedik, onu çıkardık. Benim Burak'la sorunum yok. Oyuncularımla tek sorunum, sahadaki performanslarıyla ilgili olabilir" diye yanıt verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...