Denayer fiyaskosu

Denayer fiyaskosu

SPOR Haberleri

Denayer, geldi, gezdi, Arena'da maç izledi gitti. Kendisiyle görüşme yapmak isteyen idarecilere ise "Biz kararımızı size bildireceğiz" yanıtı verdi.

Bu sezon transferde yol alamayan Galatasaray'a bir sok da Jason Denayer'den geldi. Manchester City'nin kiralamak istedigi Belçikalı futbolcu, sarı- kırmızılı yönetimin kendisiyle ilgilenmesi üzerine babası ve menajeriyle, Istanbul'daki ortamı görmek istedi. Pazar günü Istanbul'u dolasan ve Türk Telekom Arena'da Osmanlıspor maçını izleyen Denayer, yöneticilerin, kendisiyle transferi görüsmek istemesi üzerine "Biz kararımızı bildirecegiz" diyerek Istanbul'dan ayrıldı. 20 yasındaki oyuncunun, Galatasaray'ı seçilen konuma getirmesi ve ardından da yönetimi hiçe sayıp çekip gitmesi elestirileri beraberinde getirirken baskan Dursun Özbek'i de bir kez daha hedef noktası haline getirdi. Marsilya ile de anılan Denayer'in yeniden İngiltere'nin yolunu tuttuğu bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...