Altın madalya benim

Altın madalya benim

SPOR Haberleri

“5 yıldır dünya şampiyonala-rından hiç boş dönmedim. 2011'de olduğu gibi şampiyon olarak olimpiyat vizesini almak istiyorum”

Avrupa ve Dünya şampiyonu milli güreşci Rıza Kayaalp, 7-12 Eylül tarihlerinde ABD'nin Las Vegas şehrinde düzenlenecek Dünya Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanarak olimpiyatlara gitmek istediğini söyledi. Dünya güreş şampiyonalarında ilk 6'ya girenlerin olimpiyat vizesi alacaklarını ve olimpiyata direkt katılma şansı yakalayacaklarını aktaran Kayaalp, “Bu açıdan da dünya şampiyonası bizim için çok önemli. 5 yıldır dünya şampiyonalarından hiç boş dönmedim. Bir birincilik, iki ikincilik, iki tane de üçüncülüğüm var. Bu sene de hedefim şampiyon olmak. 2011'de olduğu gibi şampiyon olarak olimpiyat vizesini almak istiyorum. Allah nasip ederse bunu gerçekleştireceğime inanıyorum” dedi. 
İstiklal Marşımızı söyleteceğiz
Hazırlıklarının oldukça iyi ve zorlu geçtiğini belirten Kayaalp, “Türkiye ile Las Vegas arasında saat farkı olduğu için oraya alışmamız gerekiyor ve bir hafta öncesinden gidiyoruz. Bu bir hafta süresince yine antrenmanlarımıza devam edeceğiz. İnşallah, yüzümüzün akıyla bayrağımızı göndere çektirip, İstiklal Marşımızı söyletip ülkemize dönmek istiyoruz” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...