Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

A Milliler Euro 2016'ya katılma umudunu kuvvetlendirmek istiyor

A Milliler Euro 2016'ya katılma umudunu kuvvetlendirmek istiyor

SPOR Haberleri

Fatih Terim oyuncularına güvendiğini belirterek, "İki maçı da kazanıp 6 puan alarak, yolumuza devam edecek gücümüz var. Bundan eminim" dedi

Ve, Türkiye Futbol Koordinatörü Fatih Terim, Ay-yıldızlı ekibe rotayı verdi; "Letonya ve Hollanda maçlarını kazanıp, gruptaki, 2016 Avrupa Şampiyonası'na katılma iddiamızı kuvvetlendirmemiz lazım" dedi. 
"Biz zoru severiz!"
Ülkemizi tarihinde ilk defa 1996 Avrupa Şampiyonası finallerine taşıyan ve 2008'de A Milli Takımı, Avrupa üçüncüsü yapan tecrübeli teknik adam, 2016 yolunda en kritik virajda olduklarını söyledi. Terim, "Türk futbolcusu böyle zor dönemlerin üstesinden gelmeyi gayet iyi bilir. Tarihte bunun çok örnekleri mevcut. Bugün en kritik virajdayız, puan kaybının olmadığı bir sürece girdik ama iki maçı da kazanıp, yolumuza devam edecek gücümüz var. Bundan eminim" dedi. 
"Bayrakları hazırlayın" 
Milli maç heyecanının yeniden şahlanması gerektiğine dikkat çeken Terim, Konya'da oynanacak milli maçlar öncesi futbolseverlere "Bayrakları hazırlayın, futbol coşkusunun ve Milli Takım'ın tavan yapacağı bir sürece girdik. Bu iki maçı kazandığımızda önümüz açık" mesajı yolladı.
Hedef 4 maçta 12 puan
Türkiye Futbol Koordinatörü Fatih Terim, A Milli Takım'ın kalan 4 maçlık periyotta 12 puan almayı hedeflediğini söyledi. Tecrübeli teknik adam, "Türkiye'nin Letonya ile oynayacağı gece, 10 puanlı Hollanda, evinde İzlanda ile karşılaşacak. Bu maçın sonucu bizim için çok önemli. Sonuçta Hollanda'nın kaybedeceği her puan bizim final şansımızı artırır, Çek Cumhuriyeti ve İzlanda maçlarına daha bir öz güvenle çıkar ve 20 puanla grubu tamamlarız" dedi.

 > Hasan SARIÇİÇEK 

A Milliler Euro 2016'ya katılma umudunu kuvvetlendirmek istiyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...