Kevin: Patlama yapacağım

Kevin: Patlama yapacağım

SPOR Haberleri

“3.5 ay futboldan uzak kalacak olmak kötü ama taraftar bana inanılmaz destek oldu. Takım için elimden gelenin en iyisini ortaya koyacağım”

Galatasaray'ın Borussia Dortmund'tan transfer ettiği ancak FIFA'nın onay vermemesi nedeniyle ocak ayına kadar oynatamayacağı  Kevin Grosskreutz, Alman basınına konuştu. Grosskreutz ilk kez Dortmund dışına çıktığını söylerken, “Üç buçuk ay futbol oynamamak zor olacak. Ancak yeni takımıma yardım etmek için elimden geleni yapacağım. Yeniden futbol oynamak ve keyif almak istiyorum. Galatasaray beni gerçekten çok istedi. Transferim için her şeyi yaptılar. Dortmund'ta 27 yıl yaşadım ve bu buradan ilk ayrılışım. İstanbul hakkında birçok şey duydum, özellikle de yoğun trafiği hakkında. Türkiye'deki yaşamı, kültürü öğrenmek istiyorum. Oradaki insanların dürüst ve açık sözlü olduklarını biliyorum'' sözleriyle dile getirdi.
Konuyu CAS'a taşıyabilir
FIFA'nın transferine onay vermemesinin taraftarı da üzdüğünü söyleyen Kevin, Galatasaray taraftarının kendisine moral vermesinden dolayı mutlu olduğunu ''Bu durum onlar için de çok can sıkıcı. Ama Türk taraftarlardan benim moralimi yerine getirecek mesajlar almak beni şaşırttı. Bana bu süreçte çok yardımcı oldular. G.Saray taraftarına elimden geldiğince büyük bir patlama yapacağımın sözünü vermek istiyorum'' sözleriyle ifade etti. Bu arada Kevin için umut ışığı doğdu. Transferin onaylanması için FIFA Tahkim Kurulu'nun kapısını çalan Galatasaray, istediği sonucu alamaması durumunda konuyu bu kez de CAS'a taşıyacak. İtirazda B.Dortmund'un transfer onay yazısını ve Kevin'ın mağduriyetini anlatan dilekçesini de sunacak olan Cimbom'un para cezası ile de kurtulma ihtimali var.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...