Değişim zamanı!

Değişim zamanı!

SPOR Haberleri

Üst üste gelen sakatlıklar nedeniyle canı sıkılan Fenerbahçe'nin hocası, alternatif çözümler arıyor

M.Emin ULUÇ
Kasımpaşa maçı öncesi savunma krizi yaşayan Fenerbahçe'de Vitor Pereira takımda önemli değişiklikler yapmaya hazırlanıyor. Kjaer, Ba ve Alves'in sakatlığında elinde stoper olarak Kadlec ve Hakan Çinemre kalan Portekizli, Serdar Kesimal'ı aklına dahi getirmezken Mehmet Topal'ı savunmaya çekip Hakan'ı yedek soyundurmayı planlıyor. Tecrübeli teknik adam mecburiyetten yapacağı bu değişimin dışında orta alan ve hücum hattında da ciddi hamlelere hazırlanıyor. Josef'i banko olarak düşünen Pereira, Brezilyalının yanında Ozan Tufan ve Meireles'i deniyor. Milli Takım'daki performansının ardından Ozan formaya daha yakın görünse de Meireles de hırsı ve tecrübesiyle yarışı bırakmıyor.
Hücumcular yarışıyor
Vitor Pereira'yı en çok zorlayan ise kanatlarda yapacağı tercihler. Portekizli bugüne kadar hiç vazgeçmediği Nani, form tutmaya başlayan Volkan Şen ve siftah yapmaya hazırlanan Markovic arasında seçim yapmaya hazırlanıyor. Diego da bu üçlü arasında forma mücadelesi veriyor. Nani-Volkan, Nani-Markovic kanatlarını deneyen Pereira, Diego'lu ve Diego'suz 11 alternatiflerini de değerlendiriyor. Yaşanan sakatlıkların can sıkıcı olduğunu itiraf eden teknik adam, “Tam uyum yakalamışken bu yaşananların bizi olumsuz etkileyeceği aşikar, ama hızımızı kesmeyecek. Geniş ve kaliteli bir kadromuz var. Sıkıntılara çözüm üreteceğiz” dedi. Portekizli, milli oyuncularına da, “Artık Kasımpaşa maçına konsantre olun” uyarısı yaptı. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...