Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaraylı yöneticiden şok açıklama!

Galatasaraylı yöneticiden şok açıklama!

SPOR Haberleri

G.Saray'ın Genel Sekreteri Fatih İşbecer, Kevin Grosskreutz'un transferinin çok ucuza mal edildiğini söyledi.

Telegol programda konuşan İşbecer, "Evet, tatsız bir olay ama bu durum son 10 yılda yapılan hatalara bakıldığında ilk 50'ye girmez" dedi. İşte İşbecer'in sorulara verdiği yanıtlar: 
Hamdi Yasaman, yönetimi acemi bulduğunu söyledi. 
Eski dönemlerde 8-10 milyon euro'ya adam almaya alışmışlar. Bizden menajer, son dakikada bir sonraki satıştan yüzde 20 komisyon istedi. Biz de böyle bir şey olmayacağını söylediğimiz için sözleşme bir tur daha gitti geldi ve gecikme oldu. Galatasaray'ın parasını çöpe atmamak için yapılmış bir şey sonuçta bu.  
Bunun herhangi bir faturası olacak mı?  
Fatura çıkacak bir durum yok. Hukukçular bunu çevirebilirlerse ortada sorun kalmayacak zaten... Sonuçta 1.5 milyon euro'ya transferi gerçekleştirdik.  
Galatasaray, Grosskreutz'u ucuza mı aldı?  
Tabii ki... Galatasaray bu sene 5 tane Premier Lig seviyesinde, milli takım seviyesinde oyuncu aldı. Geçen sene 8.5 milyon euro civarında menajer komisyonu ödenmiş. Şimdi biz bunu 1 milyon euro'ya indirince tabii ki herkesin ayağına basmış olduk. Aslında bu Dursun ağabeyin başarısı... Galatasaray tarihinde ilk defa kazık yemeden transfer dönemini kapattı. Keşke bu olay da olmasa daha iyi olacaktı.  
Bu olay Galatasaray'ın imajına zarar verir mi?  
Zarar vermez. Galatasaray'ın son 10 senesinde yaşanan olayları düşünürseniz bu ilk 50'ye bile girmez. Hajrovic'e verilen 4 milyon euro var...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...