Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hamza Hamzaoğlu maç sonrası ateş püskürdü: Oyuna gelmeyiz

Hamza Hamzaoğlu maç sonrası ateş püskürdü: Oyuna gelmeyiz

SPOR Haberleri

Hakem Mete Kalkavan'ı eleştiren G.Saray'ın hocası, “Tehdit etmiyorum ama daha dikkatli olsunlar. Susuyorsak efendiliğimizden” dedi

G.Saray'ın sahasında Mersin İdmanyurdu ile 1-1 berabere kalmasının ardından Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, karşılaşmanın hakemi Mete Kalkavan'a büyük tepki gösterdi. Bugüne kadar hakemler hakkında konuşmadığının altını çizen Hamzaoğlu, “Biz sustukça bir şeyleri görmediğimizi sanıyorlar. Ama biz her şeyi görüyoruz. Carole'e geçen hafta art arda çıkan sarı kartlar rakiplerimize bu kadar kolay çıkmıyor. Geçen sezon da rakiplerimizin bizden 45 dakika daha fazla oynadığını gördük. Bugün de ilk yarı kaleci en az 5 dakika ayakkabılarını bağlıyor, 1 dakika uzatma gösteriliyor. İkinci yarı kaleci sürekli yerde yatıyor, oyuncu değişiklikleri, sakatlıklar var ama maç sadece 5 dakika uzatılıyor. Tehdit etmiyorum ama daha dikkatli olsunlar. Susuyorsak efendiliğimizden. Biz sustukça ensemize vurulmaya çalışılıyor. Selçuk'un pozisyonunda hakem faulü erken çalsa Selçuk, o hareketi yapmayacak. Bizi bazı şeylere zorluyorlar ama kimsenin oyununa gelmeyeceğiz” açıklamasında bulundu.

Hakeme rağmen kazanmalıydık

Bu yaşananlara rağmen Mersin İdman Yurdu maçını kazanmaları gerektiğini söyleyen Hamzaoğlu “Beraberliği bunlara bağlamıyorum yanlış anlaşılmasın. Biz her şeye rağmen kazanmak zorundaydık. Biz hakeme rağmen, rakibe rağmen kazanmasını biliriz. Bu başaracak güçteyiz. Sezon sonunda da ligin zirvesinde yer alacağız. Herkes görecek” şeklinde konuştu. Mersin İdman Yurdu maçının ilk yarım saatinde iyi oynamadıklarını söyleyen Hamzaoğlu “Ancak bu dakikadan sonra baskımızı arttırdık. Yediğimiz gole de erken cevap verdik. Oyuncularım kazanmak için maçın sonuna kadar mücadele ettiler. Takımın kazanma hırsından memnunum” dedi.

Bakkal: Hakeme helal olsun
Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Galatasaray'a karşı aldıkları 1-1'lik beraberliğin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Bakkal, maçın hakemi Mete Kalkavan'a övgülerde bulunurken, “Hakemi tebrik ediyorum. O kadar baskıya rağmen, bunun altında kalmadan maç yönetti. Dimdik ayakta kaldı. Helal olsun” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...