Salih'i şok eden karar!

Salih'i şok eden karar!

SPOR Haberleri

Verona ve Juventus maçlarında oynamayan Salih'e hocası, Strootman ve Pjanic gibi yıldız isimlerin sakatlığına karşın Frosinone karşısında da forma vermedi.

Roma'nın bu sezon gerçekleştirdiği transferler Salih Uçan'a pahalıya patladı. Fenerbahçe'den kiralık olarak geldiği İtalyan ekibinde ilk sezonunda neredeyse hiç forma giymeyen 21 yaşındaki futbolcu, ikinci sezona umutlu girse de ilk sezonun benzeri bir tabloyla karşılaştı.
İtalya Serie A'da dün üçüncü hafta maçları oynandı. Deplasmanda Frosinone ile karşılaşan sarı-kırmızılılar sahadan 2-0 galip ayrılırken, Türk futbolcu yine süre alamadı. Takımının Verona ve Juventus ile yaptığı ilk iki hafta maçlarında da görev alamayan Salih, böylece üçüncü haftayı da siftah yapamadan geçti.
Aslında bu maç öncesi Pjanic'in sakatlanması Salih'e forma ümidi doğurmuştu. Genç yıldızla aynı bölgenin oyuncusu olan bir diğer isim Strootman'ın da yokluğu göz önünde bulundurulduğunda Salih için uygun bir fırsatın doğduğu düşünülmüştü.


Yeniler oynadı, Salih oynamadı
Ancak Rudi Garcia bu eksiklere karşın Salih Uçan'a forma vermedi ve oyuncuyu bir kez daha es geçti. Bu sezon başı transferlerinden Iago Falque dünkü maçta ilk 11'de görev alırken, bir diğer yeni transfer Salah sonradan oyuna dahil oldu. Kadrosu iyice şişen Çizme ekibinde, Salih'in mevkisindeki oyuncuların eksikliği durumunda bile kendisine forma şansı doğmasının zor olduğu ortaya çıktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...