Vitor Pereira kayboldu, basın toplantısı 30 dakika geç başladı

Vitor Pereira kayboldu, basın toplantısı 30 dakika geç başladı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı Molde maçı öncesi ilginç bir olay yaşandı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, basın toplantısına tek başına gelmeye çalışırken kayboldu
Portekizli çalıştırıcının 15:00'teki basın toplantısı yarım saat gecikmeyle başladı.
30 dakika gecikmeyle basın toplantısına giriş yapan Vitor Pereira'nın UEFA Avrupa Ligi'ndeki Molde maçından önce düzenlediği basın toplantısını canlı aktarıyoruz...


İşte Pereira'nın sözleri;


"HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLİYORUM"
Hepinizden özür diliyorum. Buraya geldim. Evimden ilk defa geliyorum. Yolu bulma konusunda karmaşa yaşadım. Bir türlü yolu bulamadım. Aslında geldim ama girişi bulamadım. Tekrar hepinizden özür diliyorum.


"DEFANSİF OLARAK İYİYİZ AMA..."
Milli maç öncesi Atramitos ve Antalya maçlarında gayet iyiydik. Çok fazla sayıda pozisyon bulmuştuk, dinamiğimiz iyiydi. Defansif olarak iyi bir performans ortaya koydu. Milli oyuncular ülkelerinin kamplarında farklı metdolarında idmanlara çıkıyorlar ve yolculuğun ardından buraya geliyorlar. Defansif anlamda iyiydik ama agresifliğimizi yükseltmek zorundayız. Son derece zorlu bir rakiple karşılaşacağız. 


"EKSİKLERİ HİSSETTİRMEMELİYİZ"
Bu hafta bizim için gerçekten zor bir hafta. Çok fazla oynayamayacak futbolcu var. Bir noktada fırsat olarak görüyoruz bunu. Her oyuncumuz bu takımda oynayacak durumda olduğunu göstermek zorunda. Ofansif anlamdaki dinamiğimizi ileri taşımak zorundayız. Bizimle olamayacak oyuncuların eksikliğini hissettirmememiz gerekiyor. Taraftarımızın da desteğiyle bu maçlardan galip ayrılmak istiyoruz.


"GEREKİRSE BEN OYNARIM"
Umarım son idman öncesi bir sakatlık yaşanmaz. Bizi bekleyen bir idman var. Benim oynamam gerekirse ben oynarım. Zaten her gün çıkıyorum idmana. Endişeli değilim. Ben inanıyorum ki; oynayan oyuncularım kulübün taraftarın isteklerine cevap verecektir. Çok fazla çalışıp mücadele etmemiz gerekiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...