Kartal sürprize izin vermedi

Kartal sürprize izin vermedi

SPOR Haberleri

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'ndaki temsilcimiz Beşiktaş, gruplardaki ilk karşılaşmasında Arnavut takımı Skenderbeu'yi 1-0 mağlup etti.

Avrupa Ligi  H Grubu ilk maçında Skenderbeu'ya konuk olan Beşiktaş, Sosa'nın golüyle Avrupa macerasına iyi bir başlangıç yaptı.

UEFA Avrupa Ligi'nde grup maçlarına galibiyetle başlamak isteyen Beşiktaş, Skenderbeu karşısında ilk yarıda oyunun tamamen hakimiydi. Henüz 4. dakikada Ricardo Quaresma'yla önemli bir fırsattan sonuç alamayan siyah-beyazlılar, Portekizli futbolcuyla 27. dakikada da direğe takıldı. Beşiktaş, aradığı golü 28. dakikada Jose Sosa'yla buldu ve maçta 1-0 öne geçti. Golden sonra morali de bozulan rakibi karşısında özellikle Cenk Tosun'la yakaladığı gol pozisyonlarından yararlanamayan siyah-beyazlılar, devreyi 1-0 önde kapadı.

Karşılaşmaya temkinli başlayan ve kontra atakların yanı sıra duran toplarla Beşiktaş kalesinde etkili olmaya çalışan Skenderbeu, ilk yarıda pozisyon üretmekte zorlandı. Maçın 28. dakikasında Jose Sosa'nın attığı gole engel olamayan Arnavutluk temsilcisi, devreyi 1-0 geride tamamladı.

İkinci yarıda oyunu kontrolü altında tutan siyah beyazlılar istediğini aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...