Hamzaoğlu, trabzon galibiyeti sonrası patladı

Hamzaoğlu, trabzon galibiyeti sonrası patladı

SPOR Haberleri

Hamzaoğlu, “Şansa kazandık. Takımım hocasız hem 3 kupayı aldı, hem bu sene Trabzon'da maçı kazandı. Hiçbir yere gitmeyeceğim” dedi

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Trabzonspor galibiyeti sonrasında büyük bir patlama yaşadı. Atletico Madrid yenilgisi sonrasında eleştiri oklarının hedefi olan sarı-kırmızılıların hocası, “Zor bir maçı kazandık, şansa kazandık. Bir sürü top direkten döndü, Allah bize yardım etti. Bundan önceki maçlarda biz kaybettik, benim yüzümden kaybettik ama bu maçı kazandık, şükürler olsun” ifadelerini kullandı. Hamzaoğlu, “Öncelikle hiçbir yere gitmiyorum onu söyleyeyim. Herkes ayrılmamdan çok mutlu olacak bunun farkındayım ama gitmiyorum. Niye istediklerini bilmiyorum, onlara sormak lazım. Ben mücadeleden kaçmam sonuna kadar da savaşırım inşallah bunu da herkes görecek. İnşallah şans da sonuçlar da yanımızda olur. Biz elimizden geleni bundan önceki maçlarda da yaptık ama kazanamadık. Daha iyi oynadığımız, daha fazla gol pozisyonu ürettiğimiz maçları kaybettik. Galibiyete rağmen değişen bir şey yok ben hâlâ kötü hocayım. Ve takımım şükürler olsun hocasız hem geçen sene 3 kupayı aldı, hem bu sene Trabzon'da maçı kazandı” dedi.
Stratejik oynadık
“Rakibimiz Trabzonspor'un iyi bir kadrosu var” diyen Hamza Hamzaoğlu, “Maçın sonuna kadar disiplinli, stratejik oynamak zorundaydık. Oyuncularım da bunu başardılar, hepsini tebrik ediyorum. Yumuşak bir zeminde oynandı maç, oyuncular zorlanmasına rağmen iki takım da futbol oynamaya gayret etti. Trabzonspor'u da tebrik etmek istiyorum. Biz yolumuza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...