Pereira-RvP krizi sona erdi

Pereira-RvP krizi sona erdi

SPOR Haberleri

Teknik Direktör Vitor Pereira ile Hollandalı yıldız Van Persie arasında Bursaspor maçında yaşanan gerginlik dün tatlıya bağlandı.

İtalyan sportif direktör Guiliano Terraneo, sabah antrenmanı öncesi teknik direktör Vitor Pereira ve Van Persie ile tesislerde bir görüşme yaptı. İtalyan sportif direktör, van Persie'ye takımın teknik patronunun Pereira olduğunu hatırlatarak, “Kimin oynayacağına hoca karar verir, oyuncular da bu karara saygı duymalıdır. Üzülebilirsin, ama tepkini bu şekilde göstermemeliydin. Hoca sezon içerisine yaşanacak olumsuzlukları da düşünerek formayı adaletli şekilde dağıtmaya çalışıyor. Takımda herkes yedek kalabilir” dedi. Pereira, Hollandalı yıldızdan böyle bir olayın bir daha yaşanmamasını istedi. 
Van Persie: Tek sıkıntım on bir
Van Persie de yaşananlardan dolayı büyük üzüntü yaşadığını vurgularken, ”Fenerbahçe'de oynamaktan dolayı çok mutluyum. Bana gösterilen desteğe gollerimle cevap vermek ve Fenerbahçe'ye katkı sağlamak istiyorum. Benim tek sıkıntım maça ilk 11'de başlamamaktı. Kendimi fizik olarak da hazır hissettiğim için ilk 11'de oynamayı bekliyordum. Ama gösterdiğim tepki yanlıştı” diye konuştu. 
Pereira: Olay geçmişte kaldı
Teknik direktör Vitor Pereira da olayın kendisi için geçmişte kaldığını, kendisinin geleceğe odaklandığını belirterek, “Van Persie'nin ilk 11'de yer almadığı için üzüntüsünü anlıyorum. Ama takımın geleceği için teknik direktör olarak kararlar alıyorum ve almaya da devam edeceğim” diye konuştu. Görüşmenin ardından Terraneo ile Pereira baş başa bir görüşme gerçekleştirdi. Terraneo, Vitor Pereira'ya “Biz sonuna kadar arkandayız ama Van Persie'yi kaybetmeyi tercih etme, onu kaybedecek hareketlerden kaçın” diye uyarıda bulundu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...