Gasol'de doping iddiası

Gasol'de doping iddiası

SPOR Haberleri

Fransız medyası, 35'lik yıldızın performansını sorgularken, doping yaptığı imasında bul

Fransız gazetesi Le Monde'un internet sitesinde yayınlanan bir yazı, EuroBasket 2015'in yıldızı Pau Gasol'a ağır bir suçlama getirdi. Makaleye göre; bisikletçilerle de çalışan İspanyol fizyolojist Nicolas Terrados ile kan örnekleri üzerinde çalışan 35 yaşındaki Gasol'un kendisine uygun performans artırıcı maddeler kullandığı savunuldu. Ayrıca turnuvada sadece 120 testin yapıldığı ve bu sayının oldukça az olduğu ifade edilirken, Türkiye Milli Takımı'na karşı oynanan son 16 maçında Fransa'dan kimsenin teste girmemesi örnek gösterildi. Tabii, Gasol'ün Fransa'ya 40 sayı attığı maçtan sonra gelen bu iddialar da manidar karşılandı. 


Parker 30 milyon Euro'ya basketbol akademisi kuruyor
Avrupa Şampiyonası'nda Fransa Milli Takımı ile bronz madalya kazanan Tony Parker, basketbol akademisi kuruyor. Fransa'nın Lyon kentinde 2018'de kapılarını açacak akademinin toplam maliyeti 30 milyon Euro olacak. Akademinin içeriği Tony Parker'in başkanlık yaptığı Asvel için idman sahası, antrenman tesisi, genç oyuncular için eğitim binası, hakem okulu ve 400 evden oluşan bir kampüsten oluşacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...