Kayseri'ye bir darbede Başakşehir'den!

Kayseri'ye bir darbede Başakşehir'den!

SPOR Haberleri

Kayserispor, Süper Ligin 6. haftasında sahasında Medipol Başahşehir'i ağırladı.

Spor Toto Süper Lig'in 6. hafta mücadelesinde Kayserispor, evinde Medipol Başakşehir ile karşılaştı. Kayseri Kadir Has Stadı'nda oynanan mücadeleyi Başakşehir 1-0'lık skorla kazandı.

İlk yarısı pozisyon açısından kısır geçen ve golsüz sona eren mücadelede Başakşehir'e galibiyeti getiren gol, 59. dakikada Yalçın Ayhan'ın kafa vuruşu ile geldi.

Bu skorun ardından üst üste 2. maçından da 3 puanla ayrılan Başakşehir puanını 9 yaparken, mağlubiyet serisi 3 maça çıkan Kayserispor ise 5 puanda kaldı.

Süper Lig'in 7. haftasında Başakşehir evinde Galatasaray'ı konuk edecekken, Kayserispor ise deplasmanda Gençlerbirliği'ne konuk olacak.

Kayserispor: 0 - Medipol Başakşehir: 1

Stat: Büyükşehir Belediyesi Kadir Has

Hakemler: Çağatay Şahan, Bülent Gökçü, Cevdet Kömürcüoğlu

Kayserispor: Hakan Arıkan, Zeki Yavru, Simic, Mabiala, Mustafa Akbaş (Dk. 64 Oğulcan Çağlayan), Sow, Furkan Özçal (Dk. 79 Berkan Emir), Deniz Türüç, Ömer Bayram, Biseswar, Derley (Dk. 60 Yakubu)

Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Cenk Ahmet Alkılıç, Yalçın Ayhan, Bekir İrtegün, Alparslan Erdem (Dk. 53 Ferhat Öztorun), Mahmut Tekdemir, Badji, Visca, Cenk Şahin (Dk. 84 Doka), Mossoro (Dk. 64 Emre Belözoğlu), Mehmet Batdal

Gol: Dk. 59 Yalçın Ayhan (Medipol Başakşehir)

Sarı kartlar: Dk. 21 Cenk Şahin, Dk. 45 Volkan Babacan, Dk. 67 Mehmet Batdal (Medipol Başakşehir)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...