Gomez: Bu benim yarım

Gomez: Bu benim yarım

SPOR Haberleri

Süper Mario, "Birkaç hafta içinde beklediğim seviyeye ulaşacağım" diyerek rakiplere korku saldı

Derbide Fenerbahçe'yi devirerek liderliği ele geçiren Beşiktaş'ta Mario Gomez rüzgarı esiyor. Fenerbahçe'ye attığı 2 golle siyah-beyazlı taraftarları mest eden Alman golcünün oyun içindeki hırsı ve takımına yardımı da dikkat çekti. Tecrübesiyle Şenol Güneş'in en büyük kozları arasında yer alan "Süper Mario", son golden sonra Beşiktaşlı taraftarlar arasında "Uçan Almanyalı" lakabını aldı. Derbinin ardından "Bu sadece önemli bir galibiyet. Şu anda lider olduk ama önemli olan ligi bu şekilde bitirebilmek" diyen Alman golcü, galibiyeti gece arkadaşlarıyla kutladı. Oldukça keyifli olan ve tebrikleri kabul eden Mario Gomez, Beşiktaş'a çok çabuk uyum sağladığını söyledi. İstanbul'da mutlu olduğunu belirten Alman golcü, "Burada insanlar çok içten ve samimi. Kendimi çok kısa sürede buranın bir parçası gibi hissetmeye başladım. Her geçen gün daha iyi olacak. Performansıma tam anlamıyla ulaşamadım. Henüz tamamen hazır değilim. Birkaç hafta içinde beklediğim seviyeye ulaşacağım. Topu önüme aldığım zaman istediğim koşuları yapamıyorum ama kısa sürede bu eksiğimi gidereceğim" ifadelerini kullandı. 
Almanya'da manşetlerde 
Türkiye'deki kariyerine Başakşehir'e attığı 2 golle başlayan Mario Gomez'in bu maçın ardından yaptığı "Rakiplerimize karşı daha acımasız olmalıyız" açıklaması Şenol Güneş'in de işine yaradı. Derbiden önce Gomez'i kendi sözleriyle motive eden Güneş'in maçın ardından golcü futbolcuya "Acımasızlığını Fenerbahçe maçında göster demiştim, beni utandırmadın. Bu acımasızlığını sezon sonuna kadar devam ettirirsen lig bittiğinde hepimiz şampiyonluk şarkıları söyleriz" diyerek tebrik ettiği belirtildi. Gomez'in derbiye damga vurması Alman basınında da geniş yer buldu. Kicker, "İki gol Gomez'den. Beşiktaş, Fenerbahçe'yi tokatladı" derken, Spiegel Online, "Mario Gomez iki gol attı, Beşiktaş kazandı" ifadelerini kullandı. Bild "Beşiktaş Gomez'in iki golünü kutluyor" başlığıyla verdiği haberde Beşiktaş taraftarlarının ellerinde 'Süper Mario' pankartlarıyla tribünde sevinç yaşadığını yazıp, Maio Gomez'in milli takımdan arkadaşı Lukas Podolski'nin de derbiyi tribünden izlediğini belirtti. 
> Hüseyin EROĞUL


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...