Pereira damardan girdi!

Pereira damardan girdi!

SPOR Haberleri

F.Bahçe'nin hocası, dün futbolcularına yönelik çok önemli bir konuşma yaptı, Takım olma yolunda ciddi adımlar attık.

Beşiktaş'a Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 3-2 mağlup olan Fenerbahçe'de, 3 puan kaybına rağmen ortaya konan oyun memnun etti. Teknik direktör Vitor Pereira, yenilgiye rağmen oyuncularının takım halinde hareket etmesinden ve arzulu görüntüsünden memnun kalırken, kritik Celtic karşılaşması öncesi futbolcularına derbi mağlubiyetini unutturmaya çalışıyor. 
 
Hepiniz üst düzeysiniz 
Beşiktaş maçı sonrası soyunma odasında oyuncularına mücadelelerinden ve isteklerinden ötürü teşekkür eden Portekizli çalıştırıcı, dün yapılan idman öncesinde de "Bireysel olarak hepiniz kaliteli ve üst düzey oyuncularsınız. Takım olma yolunda da önemli adımlar atıyoruz. Bunu Beşiktaş maçında herkese gösterdiniz. Sonuca bakmayın; futbolun galibi biziz. Bu çok net.... Mükemmel olmaya çok az kaldı. Birlikte hareket ettiğimizde herkese kim olduğumuzu göstereceğiz" açıklaması yaptı. 
 
Çok önemli bir maç 
Oyuncularına UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacakları Celtic maçının önemini hatırlatan Pereira, "Derbiyi unutun. Artık bu konuya takılıp kendinize zarar vermeyin; nasıl kaybettiğimizi herkes biliyor. Geriye bakacak zamanımız yok. Şimdi önümüzde daha önemli bir maç var, Celtic deplasmanında ne kadar güçlü olduğunuzu tüm Avrupa'ya göstermeliyiz" ifadelerini kullandı. 
 
'Niye oynamadım?' demeyin
Derbideki futbolları nedeniyle oyuncularına bir kez daha teşekkür eden Vitor Pereira, aldığı kararların tartışılmamasını özellikle isterken, "Burada ilk 11 oynayacak kalitede 24-25 oyuncu var. Kimse şunu düşünmesin; 'ben bugün oynayamadım, bir daha asla oynayamayacağım'... Çok yoğun bir temponun içindeyiz. Bir maçı oynuyoruz, üç gün sonra yine maç, ardından yine yine yine... Herkese şans gelecek, herkes yeteri kadar süre alacak."
 
Kaynak:Fotomaç

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...