Taktik Nani'den

Taktik Nani'den

SPOR Haberleri

Nani “Birbirimize yakın oynayıp tempoyu biz belirlersek İskoç ekibini rahatlıkla yenebiliriz” dedi

M. Emin ULUÇ
Celtic'i yenerek toparlanmak isteyen Fenerbahçe'nin  Portekizli yıldızı Luis Nani, kritik maç öncesi rakiplerini arkadaşlarına anlattı. Uzun yıllar Premier Lig'de top koşturan Nani, “İngiliz tarzına yakın bir futbol anlayışları var. Fizik gücünü ve sürate dayalı oyunlarında topu geniş alanda kullanarak sonuca gitmeye çalışıyorlar. Ancak Türk futbolunda tam tersi bir durum var. Burada alan daraltma üst seviyede. Bunu başarıp boşluk bırakmadan oynarsak amacımıza ulaşırız” dedi. “Tempoyu bizim ayarlamamız son derece önemli” vurgusunda bulunan Nani, “Birbirimize yakın oynamalı ve pas trafiğini ele geçirmeliyiz” ifadelerini kullandı. ­
Beşiktaş'tan daha iyiler
Celtic'in, Molde ve Beşiktaş'tan daha güçlü bir takım olduğunu söyleyen Teknik Direktör Vitor Pereira da alacakları bir galibiyetin gruptaki dengeyi Fenerbahçe lehine çevireceğini hatırlattı. Oyuncularına “Celtic'i yenin ve bütün olumsuzlukları bitirin” diyen Portekizli teknik adam, “Beşiktaş karşısında önemli kazanımlar elde ettik. Bir maçta hangi zorluklarla karşılaşabileceğimizi gördük ve takım olarak bütün bu olanlara son derece iyi bir reaksiyon verdiniz. Şimdi önümüzde çok daha zorlu bir sınav var. Şampiyonlar Ligi ayarında bir maça çıkacağız. Yenin ve kalitenizi herkese gösterin” dedi. 
FERNANDAO İDMANDA ŞOV YAPTI
Celtic maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'nin dünkü idmanında Fernandao şov vardı. Tedavileri süren Josef ve Markovic dışında eksiksiz çalışan sarı-lacivertliler kanat ortalarıyla gol idmanı yaparken, Fernandao 20 vuruştan 18'ini ağlara yolladı. Brezilyalının 2 şutu ise direkte patladı.
Gözler başkanda
Aziz Yıldırım bugün 14.00'te Saracoğlu Stadı'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Fenerbahçe aleyhine yapılana hakem hatalarını görüntülü olarak anlatacak olan Yıldırım, hakemler üzerinden TFF ve MHK'ya mesaj yollarken, Fenerbahçe'nin artık bu konularda sessiz kalmayacağını vurgulayacak.
Uslu PFDK'da 
Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği, Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'yu derbi sonrası açıklamaları sebebiyle PFDK'ya sevk etti. Uslu, Fenerbahçe'nin Beşiktaş'a 3-2 kaybettiği maçtan sonra derbinin hakemi Halis Özkahya'yı 'bizi doğradı' şeklinde sert bir dille eleştirmişti.
İskoçya seferi
Avrupa Ligi maçında Celtic'le karşılaşacak olan Fenerbahçe bugün yola çıkıyor. Saat 15.30'da özel uçakla İskoçya'ya gidecek olan sarı-lacivertliler, akşam 21.30'da maçın oynanacağı statta idman yapacak. Fenerbahçe kafilesi cuma günü 12.30'da dönüşe geçecek.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...