Yüzler asık

Yüzler asık

SPOR Haberleri

İnanılmaz defans hatalarıyla şaşkınlık uyandıran sarı-kırmızılı ekipte futbolcular maç sonrası adeta kahroldu

Galatasaray, Astana maçıyla Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan itibaren 100. müsabakasına çıktı. Sarı-kırmızılı ekip bu maç sayısına ulaşan tek Türk takımı olma unvanını elde etti. Ama böyle bir gala gecesinde Aslan defans hattında yaptığı hatalar sonucu yediği iki amatörce golle birlikte taraflı-tarafsız herkesi şaşkınlığa uğrattı. Yenilen ilk golde Semih Kaya-Muslera-Hakan Balta hatalar zincirini oluşturdu. İkincisinde de Muslera-Hakan Balta'nın birbirine girmesi, Uruguaylı file bekçisinin topu yanlış yere uzaklaştırması, sonucunda da Carole'ün ters vuruşu ardı ardına gelen gaflardı. Sonuçta Aslan rahat kazanması gereken maçtan bir puanla ayrılmak zorunda kaldı. Maç sonrası futbolcular büyük üzüntü yaşarken, yaptıkları açıklamalarla özellikle ikinci yarıdaki kötü futbollarını, dolayısıyla da kendilerini eleştirdi. 
Sneijder: Üç puanla dönmeliydik
Wesley Sneijder: Çok üzgünüz. Maçtan önce zor olacağını biliyorduk. Saha şartları, iklim şartları belliydi. Ama iki kez öne geçiyorsunuz, yaptığınız basit hatalarla goller yiyorsunuz. İlk yarı fena oynamadık. Şampiyonlar Ligi'nde üst düzey maçlar oynuyorsunuz, böyle hatalar yapmamalısınız. Buradan üç puanla dönmeliydik... Yasin Öztekin: Öne geçtikten sonra geri çekilmeye başladık, bu hep yapıyoruz. 0-0 gibi oynasak ikiyi, üçü atabilirdik. Elimizden geleni yapmaya çalıştık ama olmadı. İkinci veya üçüncü olmak için evimizdeki maçları kazanmamız lazım... Sinan Gümüş: İki sefer öne geçtik ama koruyamadık. Şanssız goller yedik. 3 puan alsaydık iyi olacaktı ama olmadı. Benfica karşısında 2 maçı da kazanırız umarım... Jason Denayer: İlk yarıda çok iyi oynadık top bizdeydi ama ikinci yarıda aynı oyunu oynayamadık. Hatayı tek bir kişiye bağlayamayız. Nasıl kazandığınızda takımın başarısıysa, yenildiğinizde de takımın hatasıdır. Tek oyuncuyu suçlayamam...


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...