ES ES'te tek hedef lideri devirmek

/ Kaynak: İHA
ES ES'te tek hedef lideri devirmek

SPOR Haberleri  / İHA

Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, Beşiktaş'ı yenerek yükselişe geçmek istediklerini söyledi.

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde gerçekleştirdiği tek antrenmanla Pazar günü kendi evinde ağırlayacağı Beşiktaş karşılaşmasına hazırlanan Eskişehirspor'da tek hedef galibiyet. Alınan yenilgilerin ardından ligde zor günler geçiren kırmızı şimşekler lider Beşiktaş'ı kendi evinde yenerek yükselişe geçmenin planlarını yapıyor. Bugün gerçekleşen antrenmanda futbolcular pas çalışması ve taktik çalışması yaptı. Tedavileri devam eden Muarrem Muarem ile Causic çalışmalara katılmadı.


“GALİBİYET ALMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”
Beşiktaş ile oynanacak karşılaşma hakkında konuşan teknik direktör Skibbe, galibiyetle dönmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Bursaspor karşılaşmasından en az 1 puan ile dönmediklerinden dolayı üzgün olduğunu dile getiren Skibbe, “Rakip gol atamadıkça huzursuz oldu ama biz bunu değerlendiremedik. Şimdi tek yapacağımız Beşiktaş maçına odaklanarak başarılı bir şekilde bitirmek. Takımın Bursaspor maçındaki istediği ve arzusundan memnunum. Umarım Beşiktaş maçında da aynısını gösteririz. Galibiyet almak için elimizden geleni yapacağız. Kendimize orta sıralarda yer edinmek için uğraşacağız” diye konuştu.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...