Trabzonspor'da hakemlere büyük tepki

Trabzonspor'da hakemlere büyük tepki

SPOR Haberleri

T.Konyaspor'a 2-1 yenilen bordo-mavili ekipte hakemlere tepki gösteren futbolcular ve 2 taraftar, güvenlik görevlileri tarafından engellendi.

Süper Lig'de sahasında Torku Konyaspor'a 2-1 yenilen Trabzonspor'da, maç sonunda hakeme tepki gösterildi. Maçın bitiş düdüğünün ardından bordo-mavili takımın yedek kulübesi ve maçta oynayan bazı futbolcuları saha ortasına giderek, hakem Süleyman Abay ve yardımcılarına yönetimlerinden dolayı tepkide bulundu.

Karşılaşmada forma giymeyen Trabzonsporlu Salih Dursun, maç sonunda saha ortasına kadar giderek, hakemlere tepki gösterdiği için sarı kart gördü.

Trabzonspor'da hakemlere büyük tepki

MAÇ SONARI AVNİ AKER KARIŞTI 

Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda Trabzonspor ile Torku Konyaspor arasında oynanan maçın bitiş düdüğü çalmasıyla birlikte saha karıştı. Karşılaşmanın hakemi Süleyman Abay'ın verdiği kararlara tepki gösteren taraftarlarda iki kişi sahaya girerek hakem yöneldi. Araya giren güvenlik güçleri taraftarlara müdahale ederek gözaltına altı. Maraton tribününden sahaya doğru yönelen taraftarların güvenlik güçleri tarafından göz altına alınmasına tepki gösteren taraftarlar iki taraftarın bırakılmasını istedi. Bu arada Torku Konyasporlu futbolcular da olayların başlamasıyla birlikte soyunma odasına koştular. Hakemlerin de güvenlik kontrolü altında soyunma odasına girmesiyle herhangi bir fiziki müdahale yaşanmadı. Stadyumdan ayrılmayan taraftarlar TFF ve yönetim aleyhine sloganlar atarak Trabzonspor yönetimini istifaya davet etti. Bordo-mavili taraftarlar stadyum çıkışında da hakem Süleyman Abay'a sloganlar atarak hakemliği bırakmasını istediler. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...