Hamzaoğlu: Kıskanıyorlar

Hamzaoğlu: Kıskanıyorlar

SPOR Haberleri

G.Saray'ın hocası, “Rutin verilecek bir rapor olayı büyütüldü. Demek ki önümüzü kesmek için bunu yapıyorlar” dedi

Galatasaray'da, Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Astana karşılaşması sonrasında yönetimin Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'ndan ayrıntılı bir rapor istendiği belirtilmişti. Hatta dün öğle saatlerine kadar sarı-kırmızılıların hocasının bu raporu yönetime göndermediği iddia edilmişti. Dün akşam saatlerinde Hamza Hamzaoğlu ve Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin ortak açıklama yaptı. Sarı-kırmızılıların hocası, "Bizi kıskanıyorlar. Bu konu basında gerek yere büyütüldü. Sezon başında aldığımız bir karar vardı. Her maç sonrası ya da 15 günde bir yönetime rapor sunacaktım. Yönetim kurulumuz da böyle bir rapor kararı sundu ve ben de Başakşehir maçı olduğu için bugün değil önümüzdeki hafta bu raporu verebilirim dedim" sözlerini kullandı.
Hamzaoğlu: Kıskanıyorlar

Gücümüzü farkındalar
Destek isteyen Hamzaoğlu, "Hem üzülüyorum, hem seviniyorum. Demek ki bizim önümüzü kesmek için bunları yapıyorlar, gücümüzü farkındalar. Biz bunların hepsini aşacağız ve sezon sonunda yine şampiyon olacağız. Camiamız rahat olsun, biz ne yaptığımızın farkındayız. Taraftarımızdan tek isteğim, bizi yalnız bırakmasınlar. Oyuncularımızın buna şu anda çok ihtiyacı var. Biz bir şeyler yapacaksak hep beraber yapacağız, burada mücadele eden, emek veren herkes Galatasaray için çalışıyor. Kimse merak etmesin, Galatasaray'a zarar verecek bir ortam oluşursa biz zaten gerekeni yaparız, kimsenin bundan şüphesi olmasın ama biz mücadeleden kaçmayacağız" şeklinde konuştu. Nasuhi Sezgin ise “Kendisinden rutin bir rapor istedik. Hocamızın da dediği gibi bizi kıskanıyorlar” açıklamasında bulundu.
G.Saray 8-3 önde
Galatasaray ile Medipol Başakşehir, ligde bugün 15. kez karşı karşıya gelecek. 14 maçtan 8'ini Aslan, 3'ünü Medipol Başakşehir kazandı, 3'ü de berabere sonuçlandı. Cimbom'un 25 golüne, Başakşehir 17 golle cevap verdi. Geçen sezonun ilk yarısında Fatih Terim Stadı'nda yapılan maçı ev sahibi ekip 4-0 kazanmıştı.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...