Trabzonspor ligde üst üste 3. yenilgisini aldı

Trabzonspor ligde üst üste 3. yenilgisini aldı

SPOR Haberleri

T.Konyaspor karşısında hatalı bir penaltı kararıyla Meha'nın vuruşunda geriye düşen bordo-mavililer Medjani ile eşitliği yakaladı.

Son 2 haftadır mağlup olan Trabzonspor, 'yükseliş maçı' olarak gördüğü karşılaşmada Torku Konya'ya sahasında kaybederek bir şok daha yaşadı: 1-2. Bordo-mavililer bu sonuçla ligde üst üste 3. maçtan da mağlup ayrıldı.  Karşılaşmanın ilk 20 dakikası insanın uykusunu getirecek kadar ağır bir tempoda geçti. Bordo-mavilililer beklendiği gibi rakibine göre daha fazla topla oynayan taraftı. İlk tehlikeli atağını 27. dakikada geliştiren Trabzonspor gole çok yaklaştı. Kaleci Serkan'ın yumruklamak istediği topla penaltı noktasında buluşan Medjani kötü vurdu, ayak koyan N'Doye'un dokunuşuyla gole giden topu çizgi üzerinde Ömer Ali uzaklaştırdı. Zeminin oldukça kötü olması nedeniyle oyuncuların pas yapmakta bile zorlanması dikkatleri çekiyordu.  İlk yarının aksine ikinci devre aksiyon filmi gibiydi. 
Son söz Traore'den
Yusuf'un 47'de kullandığı frikik üst direkte patladı. 51'de hızlı gelişen Torku Konya atağında Mustafa Yumlu'nun Rangelov'u ceza sahası dışında düşürmesine rağmen hakem Süleyman Abay penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Meha misafir ekibi öne geçirdi: 0-1. Geriye düşünce rakip kaleye dalga dalga yüklenen bordo-mavililerin eşitlik sayısı gecikmedi. Constant'ın 59'da kestiği ortaya 'Superman' gibi uçan Medjani muhteşem bir kafa golüne imza attı: 1-1. Hemen her atağı tehlikeli olan  Trabzonspor'un müthiş baskısı karşısında kendi yarı sahasından çıkmakta bile güçlük çeken Torku Konya'nın yıldızı Traore tribünlere şok yaşattı. Fildişili oyuncu 71'de şık bir vuruşla fileleri havalandırdı: 1-2.  Kalan dakikalarda morali bozulan Trabzonspor istediği pozisyonları bulamadı. 90+4'te Erkan Zengin ikinci sarı kartın ardından oyun dışı kaldı ve karşılaşma Torku Konyaspor'un galibiyetiyle sona erdi: 1-2. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...