Akhisar yine kazanmak istiyor

/ Kaynak: AA
Akhisar yine kazanmak istiyor

SPOR Haberleri  / AA

Süper Lig'de Fenerbahçe ile oynadığı son 3 maçı kayıpsız geçen Akhisar Belediyespor, sarı-lacivertli ekiple yarın deplasmanda karşılaşacak.

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile oynadığı son 3 maçı  kayıpsız geçen Akhisar Belediyespor, sarı-lacivertli ekiple yarın deplasmanda  karşılaşacak.
 
Bu sezon deplasmanda henüz galibiyeti bulunmayan Akhisar Belediyespor,  dış sahada oynadığı 3 maçta 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Deplasmanda Torku Konyaspor ve Trabzonspor'la berabere kalan yeşil-siyahlı ekip, Medipol  Başakşehir'e ise mağlup oldu.
 
Kendi evinde puan kaybı yaşamayan rakibi karşısında galip gelmek için  mücadele edecek Akhisar Belediyespor, Fenerbahçe ile ligde oynadığı son 3  müsabakayı da kazandı.
 
Fenerbahçe'yi kendi evinde son mağlup eden takım olan Akhisar  Belediyespor, daha sonra oynadığı 10 dış saha maçında 1 galibiyet, 5 beraberlik  ve 4 mağlubiyet aldı.
 
Müsabaka için bugün İstanbul'a gidecek Akhisar Belediyespor'da sakat  ve cezalı oyuncu bulunmuyor. 
 
İşte Akhisar'ın 18 kişilik kadrosu 
 
Spor Toto Süper Lig'de yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak  Akhisar Belediyespor, müsabakanın hazırlıklarını tamamladı.
 
Fenerbahçe maçı için son çalışmasını Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde  gerçekleştirilen Akhisar Belediyespor, kara yoluyla İzmir'e geçtikten sonra hava  yoluyla İstanbul'a gidecek.
 
Sakat ve cezalı oyuncunun bulunmadığı Ege temsilcisinde teknik  direktör Cihat Arslan, 18 kişilik maç kadrosunda şu isimlere yer verdi:
 
Lukac, Bora Körk, Caner Osmanpaşa, İsmail Konuk, Douglao, Ahmet Cebe,  Kadir Keleş, Custodio, Abdulkadir Özdemir, Nguemo, Sami, Bruno, Onur Ayık, Güray  Vural, LuaLua, Mervan Çelik, Hugo Rodallega, Hasan Kabze. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...