Hamzaoğlu suni gündem oluşturanlara seslendi: Rahat bırakın

Hamzaoğlu suni gündem oluşturanlara seslendi: Rahat bırakın

SPOR Haberleri

G.Saray'ın hocası, “Bizde hiçbir sancı yok. Sancı dışarıdan geliyor. Takımda sıkıntı varmış gibi senaryolar yazılıyor” siteminde bulundu

Galibiyet sonrası basın toplantısında önce karşılaşmayı değerlendiren G.Saray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Zor maç olacağını biliyorduk. Astana maçından sonra fazla hazırlanma vaktimiz yoktu” derken, “Podolski'nin golünde ele çarpma var ama savunma oyuncularının ele çarpmalarında da benzer pozisyonlarda düdük çalınmıyor. Hakemler belki böyle değerlendirdiler, belki de görmediler. Böyle bir gol yesek canımız acırdı açıkçası” ifadelerini kullandı.

Hocayı bana da sorsalardı!

Hamza Hamzaoğlu, takımın sancılı bir süreçten geçtiği şeklindeki yorum üzerine, “Hep bir sancılı süreç oluşturuluyor ama bizim sancı çektiğimiz falan yok. Bizim, dışarıdan gelen sancılara üzüntümüz var. Bir rahat bırakılsak. Hiçbir şey yok aslında” değerlendirmesinde bulundu. Rapor konusuna açıklık getiren Hamza hoca, “Biz daha Avusturya kampındayken Mehmet Özbek'le oturup konuştuk. Bazı şeyleri kağıda dökelim ve yazılı kalsın istedik. Sözlü olarak her maçtan sonra zaten konuşuyoruz. Astana maçından sonra yönetimde bu yazılı rapor konusu gündeme gelince, 'hocadan isteyelim' demişler. Podolski şişelere tekme vurmuş, ben görmedim. 'Acaba ceza gerekir mi' diye düşünmüşler. Ben de 'haftaya yazayım' dedim. Ertesi gün de kamuoyunda tartışma konusu oldu” siteminde bulundu. Yerine hoca arandığı ile ilgili spekülasyonlara ironik bir karşılık veren Hamzaoğlu, “Dün çok üzüldüm. Yönetim bir hoca istemiş, oyuncular başka hoca istemişler. Çok üzüldüm çünkü bana sorulmadı. Belki ben de başka bir hoca isteyebilirdim. Ne güzel senaryolar yazılıyor” şeklinde sitem etti. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...