Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Güneş: Çok atmalıydık

Güneş: Çok atmalıydık

SPOR Haberleri

Üst üste zorlu maçlar oynadıklarını ve yorgun olduklarını söyleyen Güneş, “Çok fazla eleştirmek istemiyorum ama daha dikkatli olmalılar” dedi

Eskişehirspor'u deplasmanda yenerek liderliğini sürdüren Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş haklı bir galibiyet elde ettiklerini söyledi. İlk yarıdaki güzel futbola karşılık ikinci yarıda oyundan düştüklerini söyleyen Güneş, “Her iki takımın da üç puana ihtiyacı vardı. Eskişehir 3 puan alsaydı çıkışa geçebilirdi, biz de zirvede kalmak istiyorduk. Oyun, pozisyon ve skor üstünlüğü bizden yanaydı. Güzel bir havada, güzel bir zeminde, güzel bir taraftarın önünde oynadık. Oyunun hakimi bizdik, daha çok gol atmalıydık. Çok az pozisyon verdik, ama gol yedik. Oyunun son bölümlerinde oyundan düştük. Göbekten beklenmeyen bir şekilde gol yedik, oyuna rakibi dahil ettik. Bir haftada üçüncü maçımızın olması nedeniyle yapılan hataları mazur görüyorum. Son bölümde kopmalar oldu. Gole gitmek isterken, rakibe şans veriyorsunuz. Daha pas yaparak, daha oyunu yöneterek yapmalıydık. Oyunculara fazla eleştiri yapmadan daha dikkatli olmalarını söyleyebilirim” dedi. 
Milli zafer bekliyoruz 
Her şeye rağmen kazanmayı hak eden bir oyun ortaya koyduklarını ifade eden Teknik Direktör Şenol Güneş, “Biz Eskişehir'e kazanmaya geldik ve kazandık. Futbolcularım bunu başardı. O yüzden hepsine teşekkür ediyorum. Sadece sahada daha dikkatli olmalarını istiyorum” dedi. Bazı oyuncuların gerek yoğun maç temposu gerekse sakatlıklar yüzünden henüz forma şansı bulamadığını da ifade eden Güneş, “Daha oynatmadığım oyuncular var, onları da görmek istiyorum. Önümüzdeki hazırlık maçları o yüzden önemli olacak. Maç başı da oynamak önemli olabilir, sonradan girmek de önemli olabilir” dedi. Milli araya galibiyetle girmenin huzurunu yaşadıklarını belirten tecrübeli hoca, ay-yıldızlı takımla ilgili olarak ise “Milli Takım şansını kendi oluşturdu. Nasıl ki mağlubiyetler aldıysa sonradan kazanarak iddialı duruma geldi. Şimdi Milli Takım'ın iki maçı kazanarak gruptan çıkmasını bekliyoruz. Türk futbolu için çok önemli. Onlardan galibiyet istiyoruz” diye konuştu. 
Taraftar doldurdu
Maçın erken saatte ve güzel bir havada oynanması taraftarların da tribünleri doldurmasına sebep oldu. Eskişehir Atatürk Stadı'nın büyük bölümü dolarken, çok az sayıda boşluklar oluştu. Beşiktaşlı taraftarlar da kendilerine ayrılan 800 kişilik tribünde yerlerini alıp takımlarını destekledi. 



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...