Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe hisseleri uçuyor

Fenerbahçe hisseleri uçuyor

SPOR Haberleri

Savcının tüm sanıklar için beraat istemesi sonrasında F.Bahçe hisseleri yüzde 17.09 değer kazandı

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında olduğu Şike Davası'nda sona gelindi. Savcı'nın soruşturma kapsamında yargılanan sanıkların beraatlerini istemesiyle birlikte Fenerbahçe Futbol AŞ hissele- rinde de yükseliş gözlendi.


Yeniden yargılaması yapılan Şike Davası'nda karar İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından Cuma günü verilecek. Cmhuriyet Savcısı'nın talebi öncesinde 38,60'tan alıcı bulan Fenerbahçe Futbol (FENER) hisseleri, mütalaa sonrası günü 39,20 seviyesinden kapamıştı. Fenerbahçe hisseleri haftanın ikinci işlem gününe hızlı başladı. Sarı-Lacivertliler'in hisse senedi 1. seans da en yüksek 42,35 liraya kadar yükseldi. Kar satışları geldi ama 2. seanstata da yükseliş sürdü.


Günü 45.90'dan kapayan Fenerbahçe hisse senedi yatırımcısına yüzde 17 kar bırakıp en çok kazandıran hisse oldu. Kaynak:Takvim

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...