Yıldırım: Çözüm üretin

Yıldırım: Çözüm üretin

SPOR Haberleri

Takımla arasına profesyonel mesafe koyan Yıldırım, işler kötü gidince yine ipleri eline aldı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, sezon başında Sportif Direktörlük sistemini yeniden devreye sokmuş ve göreve İtalyan Giuliano Terraneo'yu getirmişti. Daha profesyonel bir yönetim tarzı için bu uygulamaya gidildiğini ifade eden Aziz Yıldırım, takımla arasına mesafe koymuş ve ipleri tamamen Terraneo'ya bırakmıştı. Başkan neredeyse Samandıra'nın yolunu unutuyordu ki, Fenerbahçe'de işler ters gitmeye başlayınca yeniden durum el atmak zorunda kaldı. Üst üste alınan kötü sonuçlar bir yana, tribünlerden gelen tepki seslerinin, futbolculara da yansıması üzerine Aziz Yıldırım, Terraneo ve Vitor Pereira'yla bir araya geldi. Başkanın bu hamlesinde Pereira'dan rahatsız olan bazı yöneticilerin şikayetlerinin de etkili olduğu öğrenilirken, Yıldırım, tabir yerindeyse Portekizliye ayar verdi.
Kriz değil başarı istiyorum
Olağanüstü zirvede önce Terraneo ve Pereira'nın raporlarını dinleyen Aziz Yıldırım, daha sonra net ifadelerle ikiliden takımı bir an önce toparlamalarını istedi. Yönetim olarak, takıma maddi manevi tüm desteği verdiklerini hatırlatan Yıldırım, “Şu ana kadar ne istediyseniz yapıldı. İlk haftalarda uyum sorunu olmasını anlarım ama 13 resmi maç oynadık. Artık birçok şeyin yerine oturması gerekirken biz geriye gidiyoruz. Tarihin en kapsamlı kadrosunu kurduğumuz sezonda camianın beklentisi her zamankinden çok daha yüksekken, alınan sonuçlar bir yana oynanan futbol da kimseyi tatmin etmiyor. Sorun ne ise acilen bir çözüm üretin” ifadelerini kullandı. Takımda kriz istemediğinin altını çizen Yıldırım, Robin Van Persie'yle olan sıkıntının da biran önce çözülmesini isterken, Pereira'ya kamuoyu önünde yaşanan gerginliklerin takıma zarar verdiğini hatırlattı. Bugüne kadar hep güler yüzünü gördüğü Aziz Yıldırım'dan bu çıkışı beklemeyen Vitor Pereira, yaşananların anlık olduğunu vurgularken, Kayseri maçıyla birlikte çıkışa geçeceklerine dair başkana söz verdi.      > M.Emin ULUÇ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...