Hurma: Gergin ortam istiyoruz!

Hurma: Gergin ortam istiyoruz!

SPOR Haberleri

"Oyuncular arasında zaman zaman kavga olur. Olmuyorsa bir problem var demektir. Takım ruhu kalmamıştır. Ben bunlardan rahatsız değilim"

Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma sezon başından bu yana sergiledikleri futboldan memnun olduğunu dile getirdi. Bordo-mavili takımın geride kalan 7 haftasını değerlendiren Hurma, sadece Ankara deplasmanında oynanan Osmanlıspor maçında istedikleri oyunu sergileyemediklerini ifade ederken, "Futbol Türkiye'de sonuçlar üzerine konuşuluyor. İlk 4 hafta başarılı oynadık. Akhisar maçında hakem hatasıyla puan kaybettik. Olmayan bir penaltı ve korner golüyle maç 2-2 bitti. Ankara'da oynadığımız Osmanlı maçı dışındaki tüm maçlarda iyi performans gösterdiğimizi düşünüyorum. Osmanlı maçında ise Trabzonspor kalitesinden uzak oynadık. Galatasaray maçında da çok üstündük hakem hatalarıyla kaybettik" dedi. 
Disiplinsizlik yok
Transfer dönemini iyi geçirdiklerini söyleyen tecrübeli futbol adamı, "Önemli ve değerli oyuncuları transfer ettik. Aldığımız oyuncular milli takımlarında oynuyor. Okay'ın da milli takıma çağırılması bizim için gurur kaynağı" dedi. Erkan Zengin ve Mehmet Ekici arasındaki gerginliği de değerlendiren Hurma "Soyunma odasında zaman zaman kavga olmuyorsa, kendi adıma söylüyorum takım ruhuna yakışmayan bir durumdur. Zaman zaman gerginlik olur ve soyunma odasının gergin olmasını istiyoruz. Soft bir ortam istemiyoruz. Doz zaman zaman yükselir veya azalabilir. Bunları problem olarak görmüyorum. Bunu disiplinsizlik olarak nitelendirmiyorum" dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...