Terör sporu da vurdu

Terör sporu da vurdu

SPOR Haberleri

Ankara'daki terör saldırısı sebebiyle futbol, basketbol ve voleybol müsabakaları ertelendi

Ankara'da gerçekleştirilen bombalı terör saldırısı sporu da vurdu. İlan edilen 3 günlük ulusal yas sebebiyle futbol, basketbol ve voleybol müsabakaları ertelendi. TFF'den yapılan açıklamada 10, 11 ve 12 Ekim'de oynanacak bütün resmi, özel ve amatör müsabakaların hepsinin ileri bir tarihe ertelendiği açıklandı. Basketbol Federasyonu Süper Lig'in ilk haftasında bugün oynanması planlanan 4 karşılaşmanın, Voleybol Federasyonu da 6 karşılaşmanın ertelendiğini duyurdu. 

Siyah bant taktılar 

A Milli Futbol Takımı da dünkü Çek Cumhuriyeti maçında, terör saldırısında yaşamını kaybedenler ve yine terör saldırısında şehit olan polisler için sahaya siyah-bant takarak çıktı. Kritik karşılaşma öncesi gelen haberle morali çok bozulan milliler müsabakanın başlangıç düdüğünden evvel Çek oyuncularla birlikte tribünlerin de katıldığı saygı duruşunda bulundu.   

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...