Arda Turan: İp boğazımızda oynuyoruz!

Arda Turan: İp boğazımızda oynuyoruz!

SPOR Haberleri

Çek Cumhuriyeti'ni deplasmanda yenmelerine rağmen eleştirilere uğradıklarını söyleyen Arda, "Saygıyı hak ediyoruz" dedi

Milli Takım'ın kaptanı Arda Turan, kritik İzlanda maçı öncesi çarpıcı açıklamalar yaptı. İzlanda'nın finallere gitmeyi garantileyerek büyük iş yaptığını söyleyen Arda, "Onlara karşı ilk maçı kaybettik, telafisi vardı, ama bu son maç ve bizim için telafisi yok. Kazanmak zorunda olduğumuz için onlara gör daha konsantre olacağımız kesin. Umarım bu da maçın sonucuna yansır. Barcelona'da oynayamadığım halde bana güvenen hocama ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kaybedebiliriz ama sonuna kadar mücadele edeceğiz, Türk halkının gurur duyacağı bir takım izleteceğiz" dedi. 
Umarım Fransa'ya gideriz
Çek Cumhuriyeti'ni deplasmanda yendiklerini, buna rağmen eleştiri aldıklarını belirten Arda, bazı spor yazarlarına da sitem ederken, "Biz nasıl ki kendimizi geliştiriyorsak onların da kendisini geliştirmesi lazım. Çek maçından sonra etkisizlerdi, kopuklardı dediler, kaos futbolu deniyor. Çek Cumhuriyeti gibi takımlara karşı 3-5 kişiyi geçip 13 pozisyon bulamazsınız. Avrupa'nın her yerinde büyük maçları izleyin, nasıl yorumlanması gerektiğini görün. Son 6 maçı ip boğazımızda oynuyoruz. Umarım İzlanda karşısında kazanır, Avrupa Şampiyonası'na gideriz" ifadelerini kullandı.   

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...