Okay Yokuşlu: Efsane olacağım

Okay Yokuşlu: Efsane olacağım

SPOR Haberleri

Bordo-mavililerin genç yıldızı, "Ben gitsem de kulüpte adım kalmalı" diyerek iddiasını ortaya koydu

Trabzonspor'un gelecek vaad eden isimlerinden Okay Yokuşlu, kulübün resmi dergisine röportaj verdi. 21 yaşında olmasına rağmen şu ana kadar 156 profesyonel lig maçında forma giyen genç yıldız, her zaman değer göreceğine inandığı için Trabzonspor'u tercih ettiğini söyledi. Bordo-mavili futbolcu, öncelikle en yakın hedefinin Trabzonspor'da başarıyı yakalamak olduğunu belirterek, "Hem kendimi hem de takımımı bir yerlere taşımak ve milli formayı giyebilmek istiyorum. Milli hedefime kavuştum. Gelecekte Trabzonspor'un efsaneleri arasında yer almak istiyorum. Umarım bir gün gidersem bile kulüpte ismim hatırlanır" dedi.
Stilini Matic'e benzetiyor
İlk 5 haftada sıkıntılar yaşadığını ifade eden genç yıldız, "Yorgunlukla alakası yoktu. Maç öncesi bandajımı fazla sıkarak sardığım için kramplarım oldu. İlk haftalarda ufak sakatlıklar da yaşadım. Taraftarlarımız merak etmesinler çok yüksek tempoda 90 dakika çıkarabilirim" dedi. Stilini Chelsea'dan Nemenja Matic'e benzeten Okay, "Topları kapıp olumlu bir şekilde kullanmakla, topun bizde kalmasını sağlayıp, paslarla takımın durumunu toparlayıcı olmam gerektiğine inanıyorum. Maçı kazandıran forvet ve defanslardır. 'Maçı iyi oynatan da orta sahadır' diye bir düşüncem var. Maça çıkarken her zaman öncelikli hedefim görevimi iyi yapmak. Eğer maçta yenik durumdaysak golü daha çok düşünürüm ama 1-0 öndeysek gol atmaya gitmem, takımın gol yememesi için uğraşırım" diye konuştu.
İLK PARASIYLA EVE SÜS ALMIŞ
15 Ocak 2010 tarihinde Altay'a 2 yıllık profesyonel imza atan Okay Yokuşlu, bu transferden kazandığı ilk parasıyla eve bir süs eşyası aldığını söyledi. Genç oyuncu, "Bizim ailede adettendir; ilk kazandığımız parayla eve güzel bir şey alırız" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...