Galatasaray'da Gençlerbirliği maçı öncesinde gözler 3 oyuncuda

Galatasaray'da Gençlerbirliği maçı öncesinde gözler 3 oyuncuda

SPOR Haberleri

Muslera'nın yorgun dönecek olması, Podolski'nin yüzde yüz hazır olmaması ve Denayer'in sakatlığı Hamzaoğlu'nu düşündürüyor

Galatasaray'da Arena'da oynanacak olan G.Birliği maçının hazırlıkları sürerken, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu sıkıntılı. Sarı-kırmızılı hocayı, Muslera, Podolski ve Denayer'in durumları endişelendiriyor. Uruguay Milli Takımı'nda bulunan Muslera, İstanbul'a yarın dönecek. Deneyimli kaleci, uzun bir yolculuğun ardından geleceği için Gençlerbirliği karşılaşmasında oynayıp oynamayacağına son antrenmanda karar verilecek. Almanya Milli Takım kadrosundan sakatlığı nedeniyle çıkarılan ve tedavisi İstanbul'da tamamlanan Podolski takımla beraber çalışıyor. Ancak Hamzaoğlu kritik Benfica ve Fenerbahçe maçları öncesi Alman yıldızı riske edip etmemekte kararsız.  Galatasaray'ın Belçikalı savunmacısı Jason Denayer'in ise dizinde hafif bir sakatlığı bulunuyor. Hamza Hamzaoğlu, genç futbolcunun son durumunu sağlık heyeti ile görüştükten sonra Gençlerbirliği maçı için kararını verecek. Sarı-kırmızılı oyuncunun alternatifi olarak Panthrakikos ile oynanan hazırlık maçında attığı gol ile morallenen Sabri Sarıoğlu olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...