İslambek Kuat: 'Hayalim Beşiktaş'

İslambek Kuat: 'Hayalim Beşiktaş'

SPOR Haberleri

Türkiye'nin finallere gitmesini sağlayan golü atan Kazak Milli Takımı'nın orta saha oyuncusu Islambek Kuat, "Gelirsem Beşiktaş'ta oynamak isterim" dedi.

Attığı golle Euro 2016'ya direkt gitmemizi sağlayan Kazak Milli Takımı'nın orta saha oyuncusu İslambek Kuat, Türkiye'de adeta bir kahraman oldu.
 
A Spor'a konuşan Kuat ilginç açıklamalarda bulundu, 'Gerçekten çok şaşkınım. Türkiye'de bu kadar popüler bir isim olacağımı düşünmemiştim. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum. Türkiye ve Kazakistan iki kardeş ülke. Attığım golle, Türkiye'nin Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'ne direkt gitmesine katkı sağladığım için son derece mutluyum.'
 
EURO 2016'DA TÜRKİYE'Yİ TUTACAĞIM
 
Finallerde sıkı bir Türkiye taraftarı olacağını belirten Kuat, ay-yıldızlı ekibin sevinç görüntülerini gördüğünde çok duygulandığını dile getirdi. Tecrübeli oyuncu 'Letonya maçının ardından soyunma odasına gittiğimizde Türkiye'nin finallere direkt katılacağı haberini aldık. Türklerin saha içinde yaşadığı sevinci izledik. Bu görüntüler beni çok duygulandırdı ve mutlu etti. Daha önce de söylediğim gibi bizler iki kardeş ülkeyiz. Finallerde Türkiye'yi destekleyeceğim. İyi bir taraftarınız olacağım' dedi.
 
SİZLERİ İZLİYORUM
 
G.Saray, F.Bahçe ve Beşiktaş'ı yakından takip ettiğini söyleyen Kazak oyuncu Süper Lig'in dünyanın sayılı liglerinden biri olduğunu belirtti.. İslambek Kuat "Türkiye ligi dünya ve Avrupa'nın önde gelen liglerinden biri. Yakından takip ediyorum. G.Saray, Şampiyonlar Ligi'nde Astana ile aynı grupta yer alıyor. Burada oynadıkları 2-2 biten maçı izledim. Ayrıca F.Bahçe ve Beşiktaş, Avrupa'nın önemli takımlarından ikisi. Türk takımlarını izlemekten zevk alıyorum. Gelirsem Beşiktaş'ta oynamak isterim" diye konuştu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...