'Fener'e golü hediye ettim'

'Fener'e golü hediye ettim'

SPOR Haberleri

İskoçların Fenerbahçe maçında Efe Ambrose yaptığı hatayı kabullendiğini ancak artık bunu geride bıraktığını söyledi.

Celtic-Fenerbahçe maçında yaptığı hata ile maçın sonucuna etki eden Efe Ambrose, İskoçya'daki karşılaşmada yaşadığı talihsiz olayı yorumladı ve onunla ilgili düşüncelerini açıkladı. Kalecisine verdiği geri pas kısa düşünce Fernandao araya girerek golünü atmış, iki farklı önde olan yeşil-beyazlıların galibiyeti kaçırmasının tek sorumlusu olarak Nijeryalı futbolcu gösterilmişti.


26 yaşındaki savunma oyuncu, "Kolay değildi. Ancak bir futbolcu olarak bazen kendinizi bu tip pozisyonların içinde bulursunuz. Bu her oyuncunun başına gelebilecek bir şey. O pozisyonda golü hediye ettim. Kaleciyle aramdaki iletişimsizlikten kaynaklandı. Ancak önemli olan yöneticilerin, başkanın ve takım arkadaşlarımın benim arkamda durmasıydı" dedi.


Ambrose şöyle devam etti: "Ancak artık bunu geride bıraktım. Bir daha böyle şeylerin olmaması için daha çok çalışıyorum. Çünkü insan hatalarından dersler çıkarıyor. Ben de bu olaydan gerekenleri aldığımı düşünüyorum. Benim için zor günlerdi ancak artık geçti". 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...