Aziz Yıldırım mikrofonu eline aldı!

Aziz Yıldırım mikrofonu eline aldı!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe ilk maçında Bayern Münih'i 15 sayı geriden gelerek 74-67 mağlup etti. Mücadelenin devre arasında Aziz Yıldırım mikrofonu eline aldı.

Karşılaşmanın devre arasında sarı lacivertli kızların kupa şovu vardı. Basketbolda 10 Ekim'deki Cumhurbaşkanlığı Finali'nde Galatasaray'ı mağlup eden Potanın Kraliçeleri ile Çarşamba günü voleybolda Şampiyonlar Kupası'nda Vakıfbank'ı 3-2 mağlup eden Sarı Melekler kupalarla salonda tur atarken hem taraftarların alkışını hem de anonsçunun taraftarları çoşturmasını beğenmeyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım devreye girdi. Önce anonsçuyu yanına çağıran ve onunla konuşan Yıldırım daha sonra eline mikrofonu alarak kızların alkışlanmasını istedi. Taraftarlara "Lütfen kızları destekleyelim" diyen Yıldırım, Bayern Münih'in de ıslıklanmasını söylerken, sözlerini "En büyük Fenerbahçe" diyerek bitirdi. İkinci yarının hemen başında gerçekleşen konuşma sonrası tribünden büyük alkış yükseldi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...