Pınar Karşıyaka'yı son 3 maçta Kenny Gabriel sırtladı

/ Kaynak: İHA
Pınar Karşıyaka'yı son 3 maçta Kenny Gabriel sırtladı

SPOR Haberleri  / İHA

Basketbol Spor Toto Ligi'nde geçtiğimiz sezonun şampiyonu Pınar Karşıyaka, bir hafta içinde oynadığı 3 karşılaşmadan da galip ayrıldı.

2014-2015 sezonu şampiyonu Pınar Karşıyaka, bu sezon çıktığı 4 resmi karşılaşmadan 3 galibiyet, 1 mağlubiyet aldı. İlk resmi karşılaşmasına Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda Anadolu Efes'e karşı oynayan Karşıyaka, sahadan 76-74 mağlup ayrıldı. İzmir ekibi, daha sonra oynadığı 3 resmi mücadelede gülen taraf olmayı başardı.
 
SON 3 KARŞILAŞMADA 3 GALİBİYET
 
Tarihinde ilk kez Euroleague'de mücadele eden Karşıyaka, kendi sahasında İspanya ekibi Barcelona Lassa'yı ağırladı. Barça'yı 71-62  mağlup eden yeşilliler-kırmızılılar, Euroleague'de oynadığı ilk maçtan galip ayrılmış oldu. Spor Toto Basketbol Ligi'nin ilk iki haftasında mağlubiyet yüzü görmeyen Ufuk Sarıca'nın öğrencileri, geçtiğimiz hafta deplasmanda Beşiktaş Sompo Japan'ı 96-79, bu hafta ise evinde Türk Telekom'u 100-76 gibi farklı skorla mağlup etti.
 
TAKIMI KENNY GABRIEL SIRTLIYOR
 
Son üç karşılaşmada Amerikalı oyuncu Kenny Gabriel, 17.3 sayı, 6.0 ribaund ortalamasıyla Pınar Karşıyaka'yı sırtlayan oyuncu oldu. Gabriel, Euroleague'de Barcelona Lassa ile oynadığı karşılaşmada 12 sayı 10 ribaund, Spor Toto Basketbol Ligi'nin ilk haftasında Beşiktaş Sompo Japan'a karşı 24 sayı, 3 ribaund ve ikinci haftada oynanan Türk Telekom karşılaşmasında ise 16 sayı, 5 ribaund ile oynadı. Ayrıca İzmir ekibinin bir başka Amerikalı oyuncusu Colton Iverson ise bu maçlarda 15.3 sayı, 5.0 ribaund ortalamalarıyla oynayarak takımının galibiyetlerine katkıda bulundu.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...