Trabzon çıkış arıyor

Trabzon çıkış arıyor

SPOR Haberleri

Üç maçını kaybedip büyük hayal kırıklığına uğrayan Trabzonspor, Mersin İY maçıyla birlikte yeni bir sayfa açmak istiyor.

Ancak lige verilen milli araya rağmen sakat oyuncuların iyileşmemesi de Teknik Direktör Şota Arveladze'nin canını sıkıyor. Mersin maçında forma giymesi beklenen Onur Kıvrak, son yapılan çalışmada sağ dizinde ağrı hissedince Mersin kafilesinden çıkarıldı. Sakatlıkları süren Mehmet Ekici, Alper Uludağ ve Uğurcan Çakır'ın da yer almadığı kafileye, hafta boyunca ağır gribal enfeksiyon nedeniyle tedavi gören ve sadece son 2 antrenmana katılan N'Doye de alınmadı.
T.Konyaspor maçında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen Erkan Zengin, Şota Arveladze tarafından Mersin'e götürüldü. Son dönemde Mehmet Ekici ile yaptığı kavgayla gündemden düşmeyen ve hafta içinde resmi siteden özür dileyen Erkan'ın takımla birlikte olması adına bu kararın alındığı belirtildi. Erkan'ın yokluğunda sol kanatta Yusuf Erdoğan'ın görev yapması beklenirken, Constant'ın oynayıp oynamayacağına maç öncesi karar verilecek. 
Trabzon çıkış arıyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...