Fenerbahçe'nin kötü gidişine Persie dur dedi

Fenerbahçe'nin kötü gidişine Persie dur dedi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Hollandalı yıldızın harika frikik golüyle kazandı, Ajax ve Galatasaray maçları öncesi moral depoladı

M.EMİN ULUÇ

Şampiyon adaylarından Fenerbahçe ligdeki Galatasaray derbisi öncesi, sarı-kırmızı provayı Kayseri deplasmanında yaptı. Her iki takım da son maçında galibiyet yüzü görmemişti. Fenerbahçe, Beşiktaş'a kaybetmiş, Akhisar'la berabere kalmıştı. Kayseri ise Başakşehir ve Gençlerbirliği karşılaşmalarında 'sıfır' çekmişti. Ligin kalesine en az şut çektiren iki takımının buluşmasında kimse çok gol beklemiyordu. Özellikle de toplamda 4 gol atan Kayseri'nin Fenerbahçe savunmasını aşmasını pek mümkün görünmüyordu. Tam da böyle oldu! İlk yarı boyunca tatsız tuzsuz bir orta saha mücadelesi vardı. 29'da Robin Van Persie'nin kullandığı frikik, sarı-lacivertlilerin kaleye ilk şutu olurken, Hollandalının sol ayaktan çıkan bu füzesi aynı zamanda skoru da değiştirdi: 1-0.
Uyku getiren galibiyet
Kanatlarda Nani-Markovic, ileri uçta Fernandao-Van Persie görev yapmasına rağmen Fenerbahçe özellikle hücumda silik bir görüntü çizmişti ilk yarıda. Nani'nin yerine Diego'yu sahaya sürdü Pereira. Ancak bir fark olmadı oyun anlamında. Kayseri daha fazla hakimdi topa. Ancak geçit vermedi sarı-lacivertli savunma. Bir frikik golünün üstüne yatmaya kararlıydı Kanarya. 77'de Derley'in arka direkteki kafa vuruşunda Volkan tokat attı Kayseri'nin beraberlik umuduna. Hemen ardından Mustafa ceza alanındaki müsait pozisyonda topu attı auta. 83'te de ikinci sarıdan kırmızıyla oyun dışında kaldı Mustafa. Fenerbahçe iki hafta sonra tanıştı 3 puanla. Ancak bu futbol ne Ajax'a yeter ne de Galatasaray'a. Kolay gelsin Pereira!.
Fenerbahçe'nin kötü gidişine Persie dur dedi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...