Hamzaoğlu: Şimdi favori biziz

Hamzaoğlu: Şimdi favori biziz

SPOR Haberleri

Hamzaoğlu, “Herkes Benfica'yı favori görüyor ama biz kazanacağımızı biliyoruz” dedi

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Benfica maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Devler Ligi'ne kötü başladıklarını ancak bunu tersine çevirebileceklerini ifade eden Hamzaoğlu, "Gruptaki puan durumuna bakınca Benfica favori gibi görünüyor ama maçta bizim favori olduğumuzu söyleyebilirim. Kazanacağımızı biliyoruz. Ligdeki çıkışımızın Şampiyonlar Ligi'ne de yansıyacağını düşünüyorum. Belki birçok kişi grubu 3. bitirip UEFA'ya gidilmesi gerektiğini düşünebilir ama benim bu düşüncem yok. Biz Şampiyonlar Ligi'nde olmalıyız, burada devam etmeliyiz. Her şeye rağmen UEFA'ya kalacak olursak ne yapacağımızı o zaman düşünürüz ama şu an tek düşüncemiz gruptan çıkmak, bu maçı kazanarak 'grupta biz de iddialıyız' demek istiyoruz" ifadelerini kullandı. 
Benfica milat olacak
Galatasaray'ın son 10 maçtır Şampiyonlar Ligi'nde kazanamadığı hatırlatılınca Hamzaoğlu, "Kazanılamayan dönemde 3 maçta ben vardım, evet kazanamadık ama bu durum bir baskı oluşturmuyor. Ne durumda olduğumuzu biliyoruz. Kazanacağımız günün geleceğini biliyoruz ve umarım bunun ilki Benfica maçında olur. Galatasaray eskisi gibi Şampiyonlar Ligi'nde ses getirecektir" dedi. Benfica'yı iyi analiz ettiklerini söyleyen Hamzaoğlu, "Haftalardır Benfica üzerine çalışıyoruz. Gaitan önemli bir oyuncu, Jonas etili bir golcü. Ama takım olarak zaten etkililer. Bize yakın bir takım, oyun anlayışı, hücum zenginliği, takım oyunu etkinliği anlamında, başa baş takımların oynayacağı bir maç olacak. Kırılma anları belirleyici olacaktır" değerlendirmesinde bulundu. 
Şifre: Coşkulu oyun
Hamza Hamzaoğlu "Bu maçın şifresi ne olacak" sorusuna ise gülerek, "Şifre… Şifreyle çalışmıyoruz. Açık kanaldayız. Her şeyden önce coşkulu oyun oynamak istiyoruz, bize yakışan keyifli mücadele istiyoruz. Kazanmak tabii çok önemli bunun için her şeyimizi ortaya koyacağız. Ama rakibimize de saygı duyuyoruz. Son 10 maç kazanamasak da iyi bir takımız. Kazanmaya başlayınca da neler yapacağımızı biliyoruz. Taraftarımızdan bizi 90 dakika boyunca desteklemelerini istiyoruz. Güzel günleri birlikte yaşayacağız" dedi. Sarı-kırmızılı çalıştırıcı, hafta sonunda oynanacak Fenerbahçe derbisi için ise "Şu anda Fenerbahçe maçını düşünecek durumda değiliz. Derbinin bu maçı etkileyeceğini düşünmüyorum. Benfica maçına konsantre olmak zorundayız" diye konuştu. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...