Bozguna uğradı

Bozguna uğradı

SPOR Haberleri

Euroleague'deki iddialı temsilcimiz Fenerbahçe son çeyrekte yokları oynayınca farklı mağlubiyetten kurtulamadı

THY Euroleague A Grubu'ndaki temsilcimiz F.Bahçe, Strasbourg deplasmanında dağıldı: 72-91. Sarı-lacivertliler bu sonuçla bu sezon ilk yenilgisini yaşamış oldu. İlk çeyrekte Bogdanovic, Antic ve Sloukas'ın üç sayı çizgisi gerisinden bulduğu sayılarla etkili olan F.Bahçe periyodu 24-21 önde bitirdi. Karşılıklı sayılarla başlayan ikinci çeyrekte Melih, Dixon, Vesely ve Antic'le ile sayılar üreten temsilcimize Campbell, Travis, Beaubios ve Collins'le cevap veren Fransız ekibi soyunma odasına 49-41 üstün girdi.
Son periyotta dağıldı
Üçüncü çeyreğin ilk yarısını 58-48 geride geçen F.Bahçe periyodu 65-58 geride tamamladı. Ev sahibi ekibin 10-0'lık serisiyle başlayan final bölümünde F.Bahçe hücumlardan eli boş dönünce sayı üretemedi ve fark 20 sayıya kadar çıktı: 81-61. Kalan sürede skor avantajını ele geçiremeyen temsilcimiz karşılaşmadan 91-70 mağlup ayrıldı. Sarı-lacivertlilerde Bogdanovic 12, Antic 11, Vesely 10 sayıyla oynadı. F.Bahçe gruptaki üçüncü maçında Perşembe günü Real Madrid'i misafir edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...