Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Özbek: Bizi yenemezler

Özbek: Bizi yenemezler
Fotoğraf Başlığı Özbek: Bizi yenemezler

Kritik dönemi başarıyla atlattığı için Hamzaoğlu'nu tebrik eden G.Saray Başkanı, “Bu çizgimizi sürdürüp mutlu sona ulaşırız” ifadesini kullandı

Kaydet
a- | +A
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Süper Lig'de ve Şampiyonlar Ligi'nde yakalanan başarının ardından Kadıköy'de özellikle ikinci yarı oynanan futboldan dolayı memnun olduklarını ifade etti. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ve ekibini kutlayan Özbek, Galatasaray'ın takım ruhunu sahaya yansıttığında yenilmesi çok zor bir ekip haline geldiğini vurguladı. Sarı-kırmızılıların başkanı, “Bu çizgimizi sürdürerek mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum” açıklamasını yaptı. Yönetimin desteğini zor günlerde de hissettirdiğinin altını çizen Özbek, Hamzaoğlu'nun takım üzerindeki pozitif etkisi ve oyuncuların hırslı görüntüsünün başarı için önemli olduğunu belirtti.
Yöneticiler de memnun
Kadıköy'e tam kadro giden Galatasaraylı yöneticiler de takımın sahada gösterdiği mücadeleden oldukça memnun. Son haftalarda iyi futbol oynadıklarını belirten sarı-kırmızılılar yöneticiler, Hamza Hamzaoğlu'nun takım için çok önemli olduğu yönünde görüş belirtti. Galatasaray, bu sezon çıktığı 13 resmi maçta yalnızca 2 kez yenildi. Sarı-kırmızılılar Osmanlıspor'a ve Atletico Madrid'e Türk Telekom Arena'da kaybetti. Lig, Süper Kupa ve Şampiyonlar Ligi'nde 7 galibiyet alan sarı kırmızılılar, 4 kez berabere kaldı. Galatasaray rakip filelere 23 gol atarken, kalesinde ise 14 gol gördü.


Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.