Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Açılış Barça'yla

Açılış Barça'yla

SPOR Haberleri

Orman, "Artık açılış için tarih vermek istemiyorum. Barcelona'nın takvimi uygun olursa onlarla oynamak istiyoruz" dedi

Ligde tarihi rakiplerinin 4 puan önünde liderliğini sürdüren Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman çarpıcı açıklamalar yaptı. Aktif Bank ile yapılan sponsorluk anlaşması sırasında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Orman, önemli olanın lig sonunda lider kalmak olduğunu söylerken, "Daha ligin çok başındayız. Bunun altından çok sular akacak. Hayat hep güneşli değildir, kar yağacak, yağmur yağacak. Geçen sezon da şampiyonluğa kilitlenmiştik. Beşiktaş'ı ilk önce şişiriyorlar, şişiriyorlar, şişiriyorlar. Sonra üzerinde bir spekülasyon yapılıyor. Biz, seyredenlere, seyir zevki yüksek bir takım izletmek istiyoruz. Antalya'ya güzel bir stat yapılmış. Kışın herkesin orada kamp yaptığı Antalya'ya böyle bir tesis ihtiyacı vardı. Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan, Dursun Türk çok çalışmışlar. Ülkemizde epey bir stat açılacak. Bizim açımızdan tek gurur ise bunu biz kendi imkan ve paramızla yapıyoruz" diye konuştu. 
Henüz kesinleşmiş değil
Stat inşaatının büyük bir hızla sürdüğünü ifade eden Fikret Orman, açılış için yaptıkları planı da anlattı. Stadın bitimi için artık bir tarih vermek istemediğini belirten Beşiktaş Başkanı, "Stadımıza bir an evvel dönmek istiyoruz. 27 Aralık'ta iki sene olacak. Çok zor bir çatı sistemi var o bizi bayağı zorladı. Çatı da bu hafta sonu kalkıyor. Futbol takımına şampiyon olmak için para harcıyoruz. Bunun için de stat önemli. Bu sene bitireceğiz ama ne zaman tam olarak bitecek tarih vermek istemiyorum" ifadelerini kullandı. Orman yeni statta açılışın hangi takımla yapılacağı sorusuna ise "Ana sponsorumuz Beko. Onlar Barcelona'nın da sponsoru. Rahmi Bey, Beşiktaş üyesi ve onunla ben böyle bir şeyi arzuluyoruz. Kesin bir taahhüdümüz yok ama niyetimiz var. Barcelona'nın programı uygun olursa açılışı onlarla yapmak istiyoruz. Ancak henüz imzalanmış bir şey yok" cevabını verdi.
Taraftara sitem!
Stat yokluğunda maçları İstanbul'da Başakşehir ve Olimpiyat Stadı'nda oynadıklarını ancak taraftar desteğinden mahrum kaldıklarını ifade eden Fikret Orman, "Bazen diyorlar ki uzakta oynuyoruz. Oynadığımız yerler belli. Ya Başakşehir'de ya da Olimpiyat'ta oynuyoruz. O bölgelerde bazı şehirlerden daha fazla insan oturuyor, 3-4 milyon insan yaşıyor. Nereden bakarsanız minimum 1 milyon Beşiktaşlı var. Biz, lider takım olarak orada 5-6 bin kişiye oynuyoruz. Bana göre ayıp oluyor. Bu kadar zorluklar içinde mücadele veren camiaya taraftarımızın maçlara gelerek destek vermeli. Soğuk, evet! Rusya'ya gittik. Orası da soğuktu. 4 bin taraftarımız vardı. Taraftarın özellikle bu sene bütün camiasıyla çok özlenen şampiyonluğa koşan Beşiktaş'ın taraftar desteğine ihtiyacı var. Taraftarların maçlarımıza biraz daha ilgi göstermesini istiyoruz" diyerek taraftara sitem ve çağrıda bulundu. > Hüseyin EROĞUL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...