Metin Albayrak, ligdeki 4 puanlık fark için temkinli

Metin Albayrak, ligdeki 4 puanlık fark için temkinli

SPOR Haberleri

Beşiktaş Basın Sözcüsü, “Henüz şampiyon-luktan bahsetmek için çok erken. Performansımızı sezona yaymak istiyoruz” dedi

Hüseyin EROĞUL 
Beşiktaş'ın Basın Sözcüsü Metin Albayrak, liderliğin keyifli olduğunu söylerken temkinli konuştu. Albayrak, ''Taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmış vaziyetteyiz. Takımdan konuşurken her lafa 'nazar değmesin'  diye başlıyoruz ama hiç bir şekilde de hemen havaya girmemeliyiz'' sözlerini kullandı. Siyah-beyazlıların basın sözcüsü, “Bu durumu geçen sezon da yaşadık. Liderdik fakat sezonu istediğimiz yerde bitiremedik. 4 puanlık fark tabii ki küçümsenecek bir şey değil ama şampiyon ilan edilmek de doğru değil. Artık daha tecrübeliyiz. İki maç kaybedersiniz bir bakarsınız alttasınız. O yüzden bu performansı sezonun tamamına yaymak önemli. 9.haftadan 'biz şampiyonuz' diye konuşmak ve düşünmek hataların en büyüğü olur'' dedi.
En büyük pay Güneş'in
Albayrak ''3 yılda takımı bu noktaya getirdik. Bunda en büyük pay tabii ki şu anki Teknik Direktörümüz Şenol Güneş'e ait. Bu yıl takımımıza tecrübe olarak da üst düzey oyuncular katıldı ve iyi bir harmanlama oldu. Artık hocamız rotasyon yaptığında sahaya çıkan her oyuncu sanki haftalardır oynuyormuş gibi hazır bir durumda oynuyor. Oynamayan oyuncular sıranın kendilerine geleceğini biliyor ve küsmüyor. Düşünebiliyor musunuz, sezon başında Veli ve Tolgay'ın yokluğu çok hissedilecek diye endişe içindeydi herkes. Veli ve Tolgay tabii ki bizim için çok çok önemli oyuncular ama Oğuzhan ve Necip onları aratmadı bile'' diye konuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...