Hamzaoğlu: Puan kaybetme lüksümüz yok

Hamzaoğlu: Puan kaybetme lüksümüz yok

SPOR Haberleri

Futbolcularının yorgun olmasından çekinen G.Saray'ın hocası, “Zirve ile fark açılıyor. Evimizde rakibimize şans tanımamalıyız” dedi

Fenerbahçe beraberliği ile ligde ikinci sıradaki yerini koruyan Galatasaray, bugün sahasında oynayacağı Eskişehirspor karşılaşmasına kilitlendi. Teknik ekip, son haftalarda üst üste yüksek tempoda maç yapan futbolcuların performansının bu karşılaşmada belirleyici olacağını düşünüyor. Hamzaoğlu, Eskişehirspor maçı öncesi yardımcılarıyla yaptığı çalışmalarda, milli takımlara giden oyuncuların sayısından dolayı son bir ayda as futbolcuların kritik maçlara çıktığını ve bu yüzden yorgun olduklarını gözlemledi. Galatasaray teknik direktörü, yüksek konsantrasyon ile oynanan Benfica ve Fenerbahçe maçları sonrası Eskişehirspor karşılaşmasında, fazla forma şansı bulamayan bazı isimlere şans verecek. Hamzaoğlu, oyuncularıyla yaptığı görüşmelerde sezonun uzun bir maraton olduğuna dikkat çekerek, yaklaşan kupa maçlarıyla beraber yoğun bir maç takviminin kendilerini beklediğini, süre alamayan futbolculara da fırsat geleceğini anlattı.
Moralimiz artmalı
Hamzaoğlu, bugünkü karşılaşmayla ilgili olarak ise “Sahamızda puan kaybetme lüksümüz kesinlikle yok. Zirve ile aramızdaki puan farkı artıyor. Eskişehirspor karşısında kazanarak, yeni bir sayfa açmalıyız. Özellikle Şampiyonlar Ligi'nde Benfica ile deplasmanda yapacağımız karşılaşma öncesinde moralimiz en üst seviyede olmalı” diyerek uyarılarda bulundu. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu Eskişehirspor cezalı olan Wesley Sneijder ve sakatlığı bulunan Lionel Carole'den yararlanamayacak.
Sneijder Benfica maçına yetişecek
G.Saray'ın yıldız oyuncusu Wesley Sneijder'in Fenerbahçe maçında aldığı darbelerden dolayı ayağında ödem oluştu. Son antrenmana katılmayan Hollandalı futbolcunun, 3 Kasım'da Benfica ile deplasmanda oynanacak maçta forma giyebileceği belirtildi. Sneijder böylece sarı kart cezasını da tamamlayacak.
Cimbom, Es-Es önünde 24-9 üstün
Galatasaray-Eskişehirspor maçıyla iki ekip lig tarihinde 59. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan lig maçlarında sarı-kırmızılı takım, Eskişehirspor'a galibiyet sayısında 24-9 üstünlük kurdu, iki ekip arasındaki 25 müsabaka da berabere sonuçlandı. Sarı-kırmızılıların 79 golüne, kırmızı-siyahlılar 51 golle cevap verdi.
Felipe Melo 7 dakikada kızardı
Bologna'ya konuk olan Inter'de Melo müsabakaya damga vurdu.  Brezilyalı futbolcu, ilk 11'de sahaya çıktığı karşılaşmanın ikinci yarısında tam 7 dakika içinde 2 sarı kart gördü ve takımını eksik bıraktı. 10 kişi kalmasına rağmen Çizme devinde yıldız oyuncu Icardi 67'de kaydettiği golle takımına 1-0'lık zaferi getirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...